Een uitstapje gepland? Boek een borrelboot in Amsterdam

Amsterdam is een stad die je het beste per boot kunt verkennen. Een boot huren is de perfecte manier om een zonnige dag in Amsterdam door te brengen – je kunt de grachten in je eigen tempo verkennen en alle bezienswaardigheden vanaf het water bekijken. Bovendien is het een geweldige manier om weg te komen van de drukte en te genieten van wat rust en stilte. Met een borrelboot geniet je daarbij ook nog eens van lekkere drankjes. Als je een trip naar Amsterdam plant, boek dan zeker een borrelboot!

Een borrelboot en Amsterdam

Zoals de naam al doet vermoeden, is een borrelboot een specifiek soort rondvaartboot waarmee je door de grachten van Amsterdam kan varen. Vaak gebeurt dit in een open sloep. Met slechter weer worden deze boten overkapt. Met een borrelboot Amsterdam kun je genieten van het beste van beide werelden. Zo zie je ontzettend veel van de binnenstad van onze hoofdstad terwijl je samen met je vrienden of familie geniet van een drankje.

De voordelen van een borrelboot Amsterdam

Veel mensen kiezen ervoor om als uitstapje naar Amsterdam te gaan. Wat voor velen die niet uit de buurt komen echter een nadeel is, is dat de binnenstad altijd erg druk is. Vooral tijdens de zomer als de temperaturen stijgen kan dit leiden tot een ontzettend beklemmende hitte. Op het water heb je hier veel minder last van. Daarnaast heb je zo ook een beter uitzicht op alle panden en bezienswaardigheden aan het water.

Een borrelboot Amsterdam en andere arrangementen

Naast een borrelboot in Amsterdam, kun je ook andere soorten rondvaarten boeken. Met een grotere groep kun je kiezen uit allerlei verschillende arrangementen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een BBQ boot of een rondvaart waarbij je ook kan genieten van allerlei hapjes en drankjes. Mocht je alleen of gezellig met zijn tweetjes iets willen doen, kan je ook kiezen voor een publieke rondvaart. Hier wordt ook meer informatie verteld over de historische panden en grachten om je heen. Een borrelboot Amsterdam is dus erg geschikt voor een uitje dat je niet snel zal vergeten!

 

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten