Welk bed past het beste bij jou?

Zoveel mensen zoveel wensen, en dus ook een breed scala aan verschillende bedden waar je uit kunt kiezen. Voor iedereen is er een geschikt bed, en dus ook voor jou! Bij De Suite kunnen ze je er alles over vertellen, want daar zijn ze gespecialiseerd in het maken van bedden op maat. Wat jouw wensen op slaapgebied ook zijn, zij maken voor jou een bed dat precies past bij jouw behoeften. Heb je interesse in hun luxe bedden? Bezoek dan hun website en laat je verrassen door het ruime aanbod. Maar… Welk type bed is nu eigenlijk het meest geschikt voor jou? Dat lees je hier!

 

Het perfecte bed voor de student of jongere

Woon jij op kamers en ben je op zoek naar het perfecte bed? Veel studenten kiezen voor een hoogslaper, want daarmee winnen ze veel ruimte. Als dat van jou niet perse hoeft dan raden ze je bij De Suite een twijfelaar bed aan. Deze is net iets breder dan een normaal eenpersoons bed, en dus net groot genoeg voor twee personen. Krijg jij onverhoopt een logee? Dan heb je genoeg plek om samen in één bed te slapen, al dan niet tegen elkaar aan. In een twijfelaar heb je bovendien in je eentje alle ruimte om comfortabel te slapen. Het is in feite het beste van twee werelden, zeker als je een relatief kleine (studenten)-kamer hebt. Lijkt dat je wel wat? Op de website van De Suite vind je vele mooie twijfelaars!

 

Het perfecte bed voor volwassen koppels

Wonen jullie samen en zoeken jullie het beste bed om met zijn tweetjes in te slapen? Ook dan ben je bij bovenstaande beddenspeciaalzaak aan het juiste adres. Ze maken er bedden op maat, en zeker voor koppels hebben ze een zeer ruim assortiment. Je kunt zelf kiezen hoe het hoofdeinde eruit moet zien, en je kunt zelfs bijpassende nachtkastjes laten maken. Ga voor een bed van minstens 160 cm breed (met één matras) of zelfs 180 of 200 cm. In deze twee gevallen kun je beter kiezen voor twee losse matrassen. Dit heeft als voordeel dat je allebei kunt kiezen welk type matras je het prettigst vindt liggen. Bovendien kun je als je kiest voor elektrisch verstelbare bodems beide helften onafhankelijk van elkaar bewegen. Wel zo handig!

 

Het beste bed voor senioren

Ben je reeds op leeftijd en zoek je een bed dat je wat extra comfort en houvast biedt? Ga dan voor een van de luxe bedden voor senioren, die je kunt complementeren met allerlei extra’s. Een elektrisch verstelbare bodem bijvoorbeeld, maar ook een speciale hoog laag functie. Deze is bedoeld om gemakkelijker in en uit bed te stappen, zonder dat je daarbij teveel kracht in je benen hoeft te zetten. En heb je geregeld last van stijfheid of chronische pijn? Je bent niet de enige! Een matras met FPS-technologie biedt dan uitkomst. Dit betreft subtiele geluidsgolven die je bloedsomloop stimuleren, welke weldadig zijn voor mensen met allerhande pijnklachten. Informeer ernaar en kijk of het iets voor jou is, en laat de experts van De Suite je gelijk vertellen welke andere handigheidjes ze allemaal bedacht hebben voor seniorenbedden.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten