Wat is een paysafecard en waar kun er een bestellen?

Wat is een paysafecard en waar kun er een bestellen?

Een paysafecard is een kaart zonder pincode die je kunt gebruiken om online aankopen te doen op websites als Marktplaats, Coolblue of anderen. Je kunt deze kaart kopen bij de kassa bij Albert Heijn of toch bij diverse andere winkels in Nederland. Op de website van Paysafe Group vind je ook meer informatie over deze kaart.

Paysafecard bestellen? Krijg hier een paysafecard.

Wil jij een paysafecard bestellen? Dat kan eenvoudig en snel op de site van Opwaarderen.nl. Vul je naam en telefoonnummer in, kies de hoeveelheid en betaal met iDeal of PayPal. Je ontvangt de paysafecard dan direct in je e-mail. Helemaal leuk! Woon je in België dan kun je hier een recharge Paysafecard bestellen

Wat kun je met een Paysafecard doen?

Je kunt met een paysafecard op veel websites terecht. Bijvoorbeeld bij Marktplaats, Coolblue en Thuisbezorgd.nl. Ook voor de iTunes-app van je iPhone heb je zo’n kaart nodig en ook voor Netflix is deze kaart te gebruiken! Vaak kun je een extra service afsluiten of alleen de betaling doen via Paysafe Card.

Is er nog iets anders wat ik moet weten?

Als jij eerder met iDeal betaalde op Marktplaats, dan kan het zijn dat je geen Paysafecard meer wilt gebruiken. Je kunt via Opwaarderen.nl namelijk ook iDeal betalen. Meer informatie over deze betaalmethode vind je hier .

Welke andere manier van betaling biedt Opwaarderen.nl?

Op Opwaarderen.nl kun je met verschillende betaalmiddelen online aankopen doen: PayPal, creditcard, paysafecard en iDeal. Zeker weten dat je voor echt veilige winkel gaat als jij een kaart bestelt op de site? Dan schaam je niet voor een betaling via PayPal. Je betaalt dan namelijk met je creditcard of bankrekening en is dus vertrouwd.

Wil jij snel een Paysafecard kopen met PayPal? Doe dat dan nu op Opwaarderen.nl! Kies het aantal kaarten wat jij nodig hebt, vul je gegevens in en maak gebruik van iDeal of PayPal als betaalmethode. Verzending is gratis en ontvang je de kaart zo snel mogelijk per email!

 

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten