Waar koop je de mooiste droogboeketten?

Wij van Droogbloemetjes.nl gaan puur voor kwaliteit en klant tevredenheid. Het is daarom belangrijk voor ons dat onze droogbloemen niet alleen mooi zijn, maar ook nog eens de beste kwaliteit hebben en het liefst gemixt met extra zeldzame droogbloemen. Wij gebruiken daarvoor de beste inkoopkanalen.

Droogbloemen zijn altijd iets duurder dan de verse bloem. Wij kunnen daarom met onze kwaliteit garanderen dat je van onze droogbloemen dan ook langer kunt genieten, minimaal 6 maanden. Wij kunnen hierdoor dan ook een positieve bijdrage leveren aan duurzaamheid en het milieu.

Wij willen jou of degene aan wie jij een cadeau wilt geven natuurlijk een wauw gevoel geven wanneer het boeket wordt uitgepakt. Daarom zorgen wij ervoor dat we enkel met droogbloemen van de beste kwaliteit werken.

De beste kwaliteit van eigen bodem

Wist je dat wij zelf een deel van onze droogbloemen telen? Dit helpt ons de kwaliteit van onze droogbloemen te waarborgen en ook daadwerkelijk uit te kunnen dragen. Hierdoor kunnen wij natuurlijk ook onze prijzen een stuk interessanter maken. We hebben namelijk geen tussenschakels van bedrijven of vervoerders, dit zorgt er ook nog eens voor dat wij een positieve bijdrage kunnen leveren aan het milieu.

Onze droogboeketten met uiterste zorg gemaakt

Naast dat we dus onze droogbloemen grotendeels zelf telen en ook nog eens uitsluitend met enkel kwaliteit werken hebben we ook nog eens fantastische bloemisten in ons team die met zorg ieder droogboeket samenstellen en jou verrassen met de meest uitbundige creaties. Heb je een boeket voor jezelf, als cadeau voor een dierbare of zelfs voor een trouwerij besteld. Wij zorgen ervoor dat iedere bestelling als een feestje bij jou aankomt.

Onze droogboeketten zorgvuldig verpakt

Om het af te maken verpakken wij onze boeketten in een stevige doos, we zorgen ervoor dat onze dozen bestand zijn tegen een stootje om jouw boeket en vaas veilig, heel en volmaakt bij jou te kunnen bezorgen.

Het enige dat na de bezorging nog hoeft te gebeuren is, het boeket dient “indien je deze erbij besteld hebt, of er al bij zit” in een vaas geplaatst te worden en dan rest nog het meest belangrijke en dat is lekker lang genieten van een prachtig boeket dat zorgt voor veel vreugde, kleur en sfeer in jouw huis.

Koop de mooiste droogbloemen bij ons in de webshop!

Heb je tussen alle droogbloemen en droogboeketten iets moois gevonden? Bestel deze dan gemakkelijk online via Droogbloemetjes.nl en betaal met een betaalmiddel naar voorkeur. Wij zorgen er vervolgens voor dat je gekozen droogbloemen met alle zorg verpakt worden.

Bij besteding van €60 in Nederland zijn de verzendkosten helemaal gratis! Ook heb je de mogelijkheid om je favoriete droogbloemen in de sale te kopen! Houd hierbij wel goed de salespagina in de gaten en wacht niet te lang want voor sommige producten geldt, OP=OP.

Kun je nou geen genoeg krijgen van al onze droogbloemen? Bekijk dan vooral ook eens onze droogbloemen boeketten, droogbloemen in glas of onze longlife rozen!

https://www.droogbloemetjes.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten