Vlaming verhuizingen: Van familiebedrijfje in de Pijp tot middelgroot verhuisbedrijf in Diemen

Vlaming verhuizingen is in 1885 opgericht door Jacob Vlaming. Hij begon met paard en wagen en voegde daar later een gemotoriseerd voertuig aan toe voor langere afstanden. Het eerste pand in de Pijp werd al snel te klein en het bedrijf verhuisde naar Amsterdam Zuidoost.

Inmiddels is Vlaming verhuizingen uitgegroeid tot een middelgroot verhuisbedrijf in Diemen en beschikt over een wagenpark met luchtgeveerde vrachtwagens en een verhuiswagen met autolaadkraan. Het familiebedrijf wordt inmiddels geleid door de vierde generatie en heeft als doelstelling om te behoren tot de top drie verhuisbedrijven binnen de randstad. Naar eigen zeggen beschikt Vlaming verhuizingen over de modernste opslagmogelijkheid die op dit moment op de markt is.

Diensten

Klanten kunnen bij verhuisbedrijf Amsterdam terecht voor particuliere en zakelijke verhuizingen. Dit kan gaan om binnenlandse, buitenlandse en overzeese verhuizingen. Ook biedt het bedrijf opslag aan. Hierbij kan gedacht worden aan container-, kunst-, archief-, of meubelopslag.

Bovenop de verhuisdiensten die Vlaming Verhuizingen aanbiedt, biedt het bedrijf ook een stukje ander transport aan zoals het bezorgen van keukens of meubels of het vervoeren van kwetsbare objecten zoals piano’s en kunst. Ook het huren van een verhuislift of een handyman voor het in elkaar zetten van meubels behoort tot de mogelijkheden.

Meer informatie over de diensten is te vinden op de website: https://www.vlaming.com/.

Certificering

Het beleid van Vlaming Verhuizingen is gebaseerd op 5 pijlers die jaarlijks getoetst worden door een onafhankelijk certificeringsbureau:

• Kwaliteitsbeleid (ISO 9001) • Milieubeleid (ISO 14001) • Veiligheidsbeleid (VCA) • Keurmerk Erkende Zakelijke Verhuizingen (EPV) • Keurmerk Particuliere Verhuizingen (Erkende Verhuizers Amsterdam)

Op de website is meer informatie te vinden over de erkendheid van het bedrijf: https://www.vlaming.com/erkende-verhuizers-amsterdam/

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Vlaming Verhuizingen houdt zich ook bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze vinden het belangrijk om als bedrijf de juiste balans te vinden tussen person, planet en profit. Het MVO beleid is gebaseerd op de instructie van de medewerkers, duurzaam inkopen, CO2 reductie en compensatie, het scheiden van afvalstromen en de sponsoring van maatschappelijke organisaties. Vlaming verhuizingen wordt bij de CO2 reductie en compensatie begeleidt door Groenbalans.

KWF Zakenvriend

Vlaming verhuizingen is zakenvriend van het KWF. Dit betekent dat ze maandelijks een bedrag overmaken voor onderzoek naar kanker. Ze investeren hierbij in de ontwikkeling van KWF-fellows. Dit zijn jonge onderzoekers die ervaring opdoen tijdens deze belangrijke onderzoeken.

https://www.vlaming.com/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten