VL Wonen
Woning en Tuin

Verwelkom bezoekers met automatische schuifdeuren

Heb je er weleens bij stilgestaan hoeveel automatische schuifdeuren je elke dag tegenkomt? Waarschijnlijk niet, want automatische schuifdeuren zijn ontworpen om niet op te vallen. Ze zijn super handig, want ze gaan open wanneer je aan komt lopen en sluiten vanzelf wanneer je gepasseerd bent. Automatische schuifdeuren vallen pas op als ze hun werk niet doen.

Toch zijn ze overal: elke supermarkt of winkel heeft ze. Hotels verwelkomen je met schuifdeuren. Hetzelfde geldt voor autodealers, kantoren, stations, vliegvelden, ziekenhuizen en een eindeloze reeks instellingen.

Automatische schuifdeuren zijn zo normaal als de lucht die we inademen. Tot het moment dat je met een ouderwetse deur te maken krijgt: moet je duwen of trekken om de deur te openen? Dat is altijd weer zo’n gedoe. En als dat voor je doorsnee bezoeker al lastig is, hoe onhandig is een ouderwetse deur dan voor iemand in een rolstoel?

Voorkeur voor automatische deuren

Steeds meer sectoren kiezen voor automatische deuren. In de gezondheidssector bieden automatische deuren meer hygiëne, terwijl ze tegelijkertijd zorgen dat de toegankelijkheid vergroot wordt. In de hotelerie en detailhandel zijn automatische deuren onmisbaar om de klant te laten weten dat hij of zij welkom is. En in openbare gebouwen zijn automatische deuren een makkelijke manier om te voldoen aan de wetgeving op het gebied van toegankelijkheid voor minder-validen.

Veiliger

Wist je trouwens dat automatische deuren een stuk veiliger zijn? Je hebt namelijk geen gedoe met sleutels (die zoekraken of gekopieerd kunnen worden). De beveiliging kan automatische deuren op afstand bedienen, of je rust ze uit met een toegangscontrolesysteem. Daarmee helpen automatische deuren je onbevoegden buiten de deur te houden, zonder dat je er ook maar een seconde aan hoeft te besteden.

Kies nu voor automatische deuren

Heeft jouw bedrijf of instelling nog geen automatische deuren? Neem dan direct contact op met Automatische Deuren24. Dankzij ruim 20 jaar ervaring met alle soorten automatische deuren weten we precies wat je nodig hebt. We installeren en onderhouden automatische deuren van topmerken als Ditec en Erreka. Dankzij onze schaalgrootte lukt het ons om dit te doen tegen prijzen waar je bij de concurrent alleen de goedkopere merken voor krijgt.

Nieuwsgierig hoe we dat doen, of wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Gerelateerde artikelen

Je bank laten reinigen

Velours gordijnen voor een warm, spannend en luxe interieur

Teakhouten meubels: tips voor het inrichten van jouw woonkamer

Voordeel van gepersonaliseerde wanddecoratie in huis

Wat voegt een balkon toe aan je woning?

Is kunstgras geschikt voor huisdieren?