Terrazzo gietvloer voor je woning

Op zoek naar de perfecte vloer voor je (nieuwe) woning?

Iedereen wil thuis komen in een huis wat een thuis is. Waar je je welkom en veilig voelt. Om die stabiele thuisbasis te creeëren is het belangrijk dat je begint bij de basis voor elk interieur, de vloer. Vloeren zijn niet alleen de ondergrond voor elke ruimte, ze zijn ook een bepalende factor voor hoe je de ruimte ervaart. Bovendien worden er de nodige eisen aan een vloer gesteld. 

Een vloer moet onderhoudsvriendelijk, krasbestendig, sfeerbepalend en bovenal mooi zijn. Voor al deze wensen komt je keuze het beste uit bij een Terrazzo gietvloer. Misschien ken je de oude variant van deze vloer wel, je zag hem vroeger in statige herenhuizen gelijk als je binnenkwam. De mooie granieten vloer met prachtige patronen die slijtvast en onverwoestbaar was. Soms kom je ze in oude panden nog wel eens tegen. 

Zilva terrazzo vloeren

Het nieuwe Terrazzo.

Nieuwe technieken hebben er voor gezorgd dat het nu mogelijk is om deze vloer als gietvloer over een bestaande of nieuwbouwvloer aan te brengen. Terrazzo wordt gemaakt met stukjes marnmer uit de groeven in Italië. Hierdoor krijg je een naadloze marmer uitstraling die in allerhande patronen en kleuren kan worden gegoten. Onze nieuwste terrazzo gietvloer heet Barosso, deze gietvloer is bijzonder om dat hij flexibel is, wat er voor zorgt dat er geen scheuren of naden optreden na verloop van tijd, zoals je bij een betonnen gietvloer vaker ziet. Omdat marmer in zoveel soorten en kleuren te verkrijgen is, is geen enkele vloer hetzelfde. Wil je iets speciaals dan ontwerpen we samen met jou je eigen designvloer.

Vloerverwarming

Ook heel fijn is dat vloerverwarming en terrazzovloer heel goed samen gaan. Dat maakt elke ruimte comfortable en behaaglijk. 

Deze moderne terrazzo gietvloer is ideaal voor je woonkamer, keuken, trap en slaapkamer. Ook in de badkamer toepasbaar en verkrijgbaar met antislip, waardoor je je eigen smaak door de alle ruimtes kunt doorvoeren. 

Benieuwd naar welke mogelijkheden er zijn? Maak een afspraak via onze website of kom lang in onze gietvloeren showroom

 

https://www.zilva.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten