Scandinavische bank van Sav & Økse

Scandinavische design bank van Sav & Økse

Is jouw woning ingericht volgens de Scandinavische woonstijl en ben je op zoek naar een nieuwe bank? Bekijk dan eens de Sav & Økse bankencollectie. Onze banken laten alle facetten van Scandinavisch design zien. Onze collectie bevat naast rechte banken, hoekbanken, loungebanken (bank met chaise longue), U-vorm banken en modulaire banken ook fauteuils en hockes die bij de bank passen. Er is volop keuze in modellen, stofsoorten en kleuren om jouw Scandinavische interieur compleet te maken. Voor jouw Scandinavische bank heb je de keuze uit de volgende meubelstoffen: Bloq, Queens, Denno, Adore, Copenhagen, Mosso en Tamini.

Zitbanken in Scandinavische stijl

De Sav & Økse collectie bestaat naast tafels, stoelen, kasten, bureaus en krukken ook uit comfortabele en kwalitatieve zitbanken met Scandinavisch design. Door de ruime keuze uit modellen, opstellingen en stoffen is er altijd een bank samen te stellen die bij jouw wensen past. Ben je op zoek naar een hoekbank of een comfortabele Scandinavische bank in een U-vorm? Veel is mogelijk bij Sav & Økse!

Deense hoekbank, rechte bank of modulaire bank

Onze banken brengen een stukje Denemarken in de woonkamer. Smaakvol zitcomfort gegarandeerd! Verkrijgbaar in de opstelling van jouw wens. Zitcomfort staat altijd voorop. Daarbij hebben onze Deense banken een goede prijs-kwaliteitverhouding. De banken hebben een minimalistisch karakter, wat de Scandinavische – of ook wel Deense – stijl eer aan doen. De Sav & Økse bankencollectie vormen een gevarieerde en hedendaagse collectie. Een bank van ons is een echte aanwinst voor jouw woonkamer. Comforabel en oogstrelend mooi.

Scandinavische bank kopen

Wil jij een Scandinavische design bank van Sav & Økse bestellen? Dit kan via de website, mail, telefonisch of in één van onze showrooms in Zaandam & Utrecht. Een bankstel is een meubel waar je jouw persoonlijkheid in kwijt kan. Onze verkoopadviseurs helpen je graag bij de keuze voor de stof, kleur en opstelling van jouw nieuwe bank. 

https://www.sav-okse.nl/nl/collectie/zitmeubels/banken/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Inhouds opgave

Gerelateerde berichten