VL Wonen
Aanbiedingen

Op zoek naar leuke bedrijfsuitjes. Bij Rent & Event in Volendam kun je tal van uitjes boeken.

Het aanbod van activiteiten is gigantisch bij Rent & Event. Zo heb je diverse evenementen voor zowel kleine als grote groepen. Zo is er voor iedereen wat te beleven. Wij geven je graag een overzicht van de uitjes die het meeste worden geboekt in Volendam.

Fietsen huren in Volendam

Rent & Event biedt fietsen aan voor iedereen. Je hebt een groot aanbod voertuigen die verhuurd worden vanaf de dijk van Volendam. Je kunt er elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen huren

Scootertours in Volendam

Verreweg de beste belevenis in dit beroemde dorp is wel de E-scooter. Tour lekker rond in de omgeving van Volendam en Marken. De e-choppers rijden 25 km per uur. Je hebt wel een rijbewijs nodig hiervoor.

Uitjes voor kinderenuitjes in Volendam

Met de kids op stap? Het zeer gevarieerde aanbod op de site van dit evenementenbureau is uitermate geschikt voor een leuk dagje weg. Een boottocht naar Marken, bezoek aan een stroopwafelwinkeltje of gewoon lekker struinen over de dijk. Er is genoeg te beleven.

Personeelsuitjes Volendam

Het jaarlijkse personeelsfeest is altijd een feest! De medewerkers van Rent & Event staan klaar om een dagvullend programma te maken voor jullie. De kennis en expertise zorgen ervoor dat jullie je geen zorgen hoeven te maken over het dagje Volendam. Boek een rondleiding met een gids, maak een foto in volendamse klederdracht, of doe een pubquiz. Ze helpen graag met een totaal pakket verzorgen inclusief een lunch.

Teamuitje in Volendam

Het jaarlijkse teamuitstapje is altijd een feest! De medewerkers van Rent & Event staan klaar om een dagvullend programma te maken voor jullie. De kennis en expertise zorgen ervoor dat jullie je geen zorgen hoeven te maken over het dagje weg. Huur een E-chopper, maak een foto in volendamse klederdracht, of boek een expeditie robinson. Ze helpen graag met een totaal pakket verzorgen inclusief borrelavond, overnachting of een lunch.

Arrangementen

Een groepsactiviteit ervaren? Alles zal tot in de puntjes worden geregeld. Het aanbod met

arrangementen zijn te boeken voor kleine maar ook zeer grote groepen. De arrangementen zijn zowel in Volendam, als de rest van Nederland te beleven. scootertours, Expeditie Robinson, Fietstochten, ontdek ze snel.}

Ben je geïnteresseerd in een leuk uitje of event?

Laat ons weten wat jullie willen en hun team van Rent & Event maken een passend aanbod voor een perfect uitje. Ze zijn te bereiken via www.rent-event.nl, info@rent-event.nl of 0299396980.

 

Tot snel in het bekende Volendam!


Gerelateerde artikelen

Koken was nog nooit zo makkelijk

Drie makkelijke tips voor het kopen van een vloer

De egels zijn in gevaar! Dit is wat jij kunt doen om een steentje bij te dragen!

Tips om het schoonmaken van de badkamer makkelijker te maken

Groepenkast veilig vervangen of uitbreiden doe je zo

Inspiratie om de interieurstylist in je naar boven te halen