Met deze woontips wordt het inrichten van jouw nieuwe huis kinderspel!

Kan jij ook niet wachten tot dat de verbouwing of verhuizing achter de rug is van jouw nieuwe huis? Van het vullen en tillen van grote verhuisdozen tot aan de dagen- tot zelfs wekenlang durende bouwproject, is het nu wel eens tijd om het huis in te richten naar al jouw wensen en behoeften. Het inrichten van je woning is niet zomaar iets, zeker als je alle kamers moeten voldoen aan al jouw strenge eisen. Wij hebben gelukkig om deze reden een aantal gouden tips die het inrichten van jouw woning kinderspel maken! Dus wacht niet langer en lees snel verder voor meer praktische informatie! 

Maak een moodboard 

Het allerliefst wil je jouw huis natuurlijk helemaal je eigen maken. Hoe meer je eigen persoonlijkheid terugkomt in het interieur, hoe meer jij je thuis ook op gemak gaat voelen. Nu denk je vast: hoe zorg ik dat mijn woning volledig wordt ingericht naar al mijn wensen en behoeften? Nou, door simpelweg een te gekke moodboard te maken van alles die jou kenmerken. Denk aan de onvergetelijke reizen die je ooit hebt gemaakt in je leven, alle hobby’s die je beoefent, favoriete landschap, meubels die je fantastisch vindt tot aan je lievelingskleuren en ga zo maar door! Een moodboard maakt het voor jou alleen maar makkelijker om tot een toffe kamerindeling te komen, omdat je constant op zoek blijft naar elementen die je leuk vindt of inspireren.  

Speel met licht en ruimte elementen 

Is je moodboard een succes geworden en weet je een beetje welke richting je op wil gaan qua woonstijl? Dan is het belangrijk om eerst jouw huis goed te inspecteren om erachter te komen welk effect je wilt creëren. Denk aan elementen als lichtinval en de oppervlakte van de kamers. Door te spelen met verschillende kleuren kun je namelijk een kamer smaller, breder, hoger of zelfs lager doen lijken. Om voor deze bepaalde effecten is de keuze van een goede vloer cruciaal. Deze fungeert namelijk als de basis in je kamer, net als een groot canvas of doek als je een kunstwerk gaat maken. De kleur van de onderlaag speelt een grote rol in hoeverre de schilderij (dus je kamer) eruit komt te zien. Breed laminaatof een v groet laminaat kopen? Dan is Vloervoordeel de perfecte winkel om naar toe te gaan! 

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten