VL Wonen
Aanbiedingen

Leuke nieuwe accessoires voor in jouw huis!

Leuke nieuwe accessoires voor in jouw huis! 

Soms is het gewoonweg tijd voor verandering, en bij veel mensen resulteert dat in de lente in een grote lente-schoonmaakdrang. Wat ons betreft niks mis mee, wat is er lekkerder dan het huis helemaal aan kant te hebben en in de woonkamer hier en daar een paar aanpassingen te doen? De bank kan van de ene naar de andere muur, of je verwisselt het zit gedeelte met de eettafel hoek. Gelukkig kunnen veranderingen in jouw interieur al met kleine beetjes bereikt worden, en hoef je niet per se de indeling van jouw woning volledig te veranderen. Met een aantal nieuwe accessoires zal je al snel merken dat jouw woning een hele andere vibe en stijl krijgt! Lees snel met ons mee wat voor soort accessoires je hiervoor zou kunnen gebruiken. 

The big four! 

– Een verandering van kussentjes op de bank:

Ben je toe aan een nieuw interieur, maar ben je niet per definitie in de mogelijkheid om een nieuw meubilair aan te schaffen? Geen punt! Met een verandering van de kussenhoezen op de bank kom je al een heel eind; je zult snel merken dat een verandering in deze hoezen een totaal nieuwe look in jouw woonkamer zal geven. 

– Een rieten mand 

Een rieten mand heeft een rustige uitstraling in jouw huis. De mand kan naast de bank geplaatst worden en gebruikt worden als opbergplek voor bijvoorbeeld dekentjes of kussentjes! Eigenlijk is zo’n mand dus voornamelijk multifunctioneel, buiten dat het er heel tof uit ziet natuurlijk! 

– Urban jungle

Heb je het gevoel dat jouw woning iets meer groen kan gebruiken en dat dat de oppepper in het interieur zal zijn? Ben je al bekend met de term ‘urban jungle’? Een urban jungle is een hoekje, tafeltje of muur in jouw appartement, gestyled tot een plek met jungle effect. Op deze plek plaats je veel verschillende planten! Zorg er wel voor dat de rest van jouw huis (relatief) planten vrij is; anders kan het al snel een beetje te veel worden! 

– Glazen schilderij

Het plaatsen van een glasschilderij is momenteel ook een hippe trend aan het worden. Je ziet deze schilderijen steeds vaker voorbij komen, en dat is niet zo gek; ze hebben de mooiste kleuren, foto’s en zo’n schilderij brengt veel sfeer in huis. Op veel websites vind je te gekke verschillende soorten, zoals een glasschilderij vrouw of juist één met een dier.  

https://www.glazenschilderijen.nl/

Gerelateerde artikelen

Zo zit je er thuis warmpjes bij

Wat is een mantelbuis en hoe gebruik je die als doe-het-zelver?

Een lichtconcept voor jouw badkamer

Geef jouw huis een make-over met deze simpele stappen!

Een cirkel op de muur als eyecatcher en meer voorbeelden van toffe wanddecoraties

Eigentijds relaxen met Chill-line