Interieur schildertrends van 2022

Is je interieur toe aan een nieuwe kleur of stijl? Of heb je gewoon zin in een andere kleur? Nou dat kan! Op deze pagina vertellen we je alles over de schildertrends van 2022. Zo kan jij nieuwe inspiratie opdoen en vervolgens je interieur opnieuw (laten) schilderen. Lees dus snel verder!

Lekker donker is lekker mooi

Een donkere kleur geeft warmte aan je huis. Als je donkere tinten uit de natuur toevoegt geeft dit een warm gevoel. Het brengt namelijk een rustige sfeer met zich mee en dit zorgt voor een knusse omgeving. De mogelijkheden zijn hier ook erg groot. Je kan kiezen voor één kleur of een combinatie van donkere kleuren. Een mooie combinatie kan zorgen voor een vriendelijke sfeer.

De gouden tint

Een andere schildertrend is de kleur goud. Je hebt veel verschillende soorten goud en daardoor kan je de stijl ook aanpassen naar eigen wens. Je kan er bijvoorbeeld ook voor kiezen om goud te combineren met een lichte witte tint.

Gewoon naturel

Naturel zorgt voor rust en netheid. Kleuren die hierbij passen zijn wit of lichtgrijs. Als je op zoek bent naar een rustig en netjes interieur is dit de stijl die daar bij past.

Groen moet je doen

Greenhouse is de volgende trend die veel gebruikt wordt in 2022. De stijl zit hem ook in de naam, namelijk groen. Maar dat is niet de enige kleur die erbij hoort. Het heeft vooral te maken met de natuur en dan specifiek de blauwe lucht en het groene gras. Dit zijn dan ook de kleuren die hierbij passen.

Classic blue

Net zoals veel andere schildertrends straalt de classic blue stijl rust uit. Deze blauwe kleur is tijdloos en brengt de kamer tot rust. Over het algemeen is het goed te zien dat mensen in 2022 een rustige sfeer zoeken in hun huis. Dit zie je vooral terug in de hierboven genoemde trends. Heb je plannen om te schilderen en wil je meer informatie over schilders? Klik dan hier.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Inhouds opgave

Gerelateerde berichten