Hoe maak je een recept voor ArretjesCake: Een eenvoudig, gemakkelijk, geen mislukking recept

Arretjescake is die beruchte met suiker gevulde biscuitkoek, die hard is en in het midden geglazuurd. Het glazuur is meestal een dikke laag choclade. Dit recept is eenvoudig en gemakkelijk te maken, maar het heeft een paar heerlijke wendingen. Arrete Cake: A Simple, Easy, No Failure Recipe (Vegan) Hoe maak je een veganistische versie van deze traditionele chocolade arretjescake Lees verder voor alles wat je moet weten!

 

Waarom maak je een versie van deze cake?

Dit is de best verkochte cake in veel delen van nederland en hierom is het ook een nationale delicatesse. De bereidingswijze is dezelfde als bij de desserts uit vele andere landen: Met de hand, met een garde of een mixer.In Nederland, waar deze cake een nationaal gerecht is, wordt het recept gemaakt met suiker en water in plaats van suiker en bloem. Je kan er ook voor kiezen om het met witte chocolade te maken dan heb je arretjescake witte chocolade.

 

3 manieren om een veganistische versie van deze klassieke chocoladecake te maken

– De boter raspen: Met de hand, met een garde of een mixer. – Het romen van de boter: Klop in een mengkom de boter met een handmixer tot zachte pieken. – Bestrooi de cake met suiker: Bestrooi de cake met een paar druppels suiker, indien gewenst. – Versieren van de taart: Bestrooi de cake met behulp van tandenstokers, houten lepels of een groenteschiller met stukjes noten of gedroogd fruit. – Vullen van de taart: Klop gewoon de droge ingrediënten in een grote kom tot ze goed gecombineerd zijn. – De taart voorbereiden: Verwarm de oven voor op 350 graden F. – Plaats de doos met cakemix in de oven om te bakken. – Plaats de melk, sojamelk en magere melkpoeders in de oven om te stomen. – Plaats het aardbeiensmaak extract in de oven om op te warmen. – Plaats de kokosnoot in de oven om te bakken. – Plaats het eigeel in de oven om op te stijven. – Voeg de bloem en zuiveringszout toe en mix tot het gemengd is. – Roer de ingrediënten met een spatel tot een gladde massa. – Klop de ingrediënten met een handmixer tot ze net lichter zijn, ongeveer 30 tot 50 seconden. – Klop de ingrediënten met een standmixer op een laag tempo tot ze lichter zijn, ongeveer 50 tot 60 seconden.

 

De biscuitbodem.

– 1/4 kop cacao – 1/4 kop suiker – 2 eetlepels water – snuifje gekruid zout – snufje maïzena – Een doos (8) cake mix zonder smaakstoffen – Een doos (8) suikervrije melk – Een doos (8) suikervrije sojamelk – Een doos (8) magere melkpoeder – Een fles (12) aardbeismaak extract – Een 8-ounce blik (3/4 kop) geplette ananas – Een middelgroot ei – Een half kopje (2 sticks) boter, gesmolten

 

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten