Het appeltaart recept dat je leven zal veranderen

Sinds mensenheugenis eten mensen al taart. Het is een van de oudste en meest voorkomende maaltijden op aarde, en het is nog steeds een favoriet bij iedereen, van tieners tot oude mensen. De sleutel om je vriendin of vrouw nog meer van taart te laten houden dan jij, is om hem minstens zo lekker te maken als thuis. Als je naar een restaurant of een winkelcentrum gaat en een traditionele taart bestelt, is die misschien precies wat je zoekt, maar ze vragen je misschien wel meer dan je wilt uitgeven. Daarom wist ik meteen toen ik hoorde over de geweldige appeltaart dat het perfect zou zijn voor mijn blog! Fout fout fout! Dit is niet een of ander duur craft beer recept waar je zo snel van uit je broek gaat zitten dat je niet eens merkt dat het glas halfvol is. Dit is een simpel, heerlijk recept dat nog sneller gemaakt kan worden dan dat door het af te toppen met gehakt ijs of warme fudge saus (of beide!). Je zult niet geloven hoe makkelijk dit te maken is en hoe lekker het eindresultaat zal zijn.

 

Wat is een appeltaart?

Een appeltaart is een traditioneel Amerikaans dessert dat vaak wordt gemaakt met suiker, eieren, bloem en boter. De ingrediënten zijn gemakkelijk thuis te vinden, en je kunt het thuis maken in slechts een paar uur of minder. Het dessert wordt meestal gebakken, maar je kunt het ook vers of bevroren maken en op kamertemperatuur bewaren. Een gebakken appeltaart is zeer royaal van smaak en textuur, met een rijke, boterachtige en fantastische smaak die uw smaakpapillen zal doen zingen. Nu vraag je je misschien af hoe bewaar je appeltaart, voor als je teveel hebt gemaakt. Het is heel simpel, appeltaart bewaren kan namelijk gewoon in de koelkast.

 

Waarom een appeltaart maken?

Als je van toetjes houdt, dan zul je dit heerlijk vinden. U kunt dit op elk moment van de dag en in elke stemming maken, want het is zo gemakkelijk te maken en zou perfect geschikt zijn voor ontbijt, lunch of diner. Vervang gewoon de suiker door cacao of kaneel voor een cacaovrije versie, of vervang de bloem door aardappelzetmeel voor een zetmeelvrije versie. En als het klaar is, maak je het af met warme fudgesaus of schuimgebak. Je kunt dit recept ook gebruiken als uitgangspunt voor een veel ambitieuzer dessert: een middernachtschuimtaart.

 

De appletaart die je leven zal veranderen

Als je houdt van het idee om je eigen dessert te maken en het aan huis te laten bezorgen, dan is dit waarschijnlijk iets voor jou. Het enige wat je nodig hebt om dit te maken is een keukenmachine en het beslag voor de taartplaat. Als je dat ding eenmaal aan de praat hebt, kun je een wereld van verschil maken in de keuken. Je zult de transformatie niet geloven die zal plaatsvinden als je dit eenmaal hebt gemaakt! Uw keuken zal veranderen van een rommelige puinhoop in een eindeloze bron van heerlijkheid. U zult genoeg ruimte in de koelkast hebben om het hele ding in de Toaster Oven of de Dispatcher te proppen en het in minder dan een uur gebakken te hebben. Dit is een ongelooflijke hoeveelheid voedsel, en u zult niet eens beseffen dat u het aan het maken bent.

 

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Inhouds opgave

Gerelateerde berichten