Gelijksluitende hangsloten kopen bij 1001sloten.nl

Gelijksluitende hangsloten kopen bij 1001sloten.nl

Gelijksluitende hangsloten, ook wel Key Alike (KA) sloten genoemd, kunnen met één sleutel geopend worden en bij elk slot ontvangt u minstens 2 identieke sleutels per ontwerp!

Als u 10 van deze types bestelt, sturen we 20 verschillende sleutels op zodat iedereen in uw gezin zijn eigen reserve heeft, klaar voor wanneer ze die het meest nodig hebben. Je kunt ook aangeven welke kleuren je wenst te ontvangen.

De voordelen van meerdere sloten die met dezelfde sleutel geopend kunnen worden zijn overduidelijk. Stel je voor dat je al je schuurtjes, fietsen en tuinmeubelen met één enkele sleutel kunt openen! Het bespaart je een hoop tijd en gedoe. Het bestellen van dit soort hangsloten bij 1001sloten is ook heel gemakkelijk en ongecompliceerd.

Gelijksluitende hangsloten zijn perfect voor:

  • Gezinnen die willen dat iedereen zijn eigen sleutel heeft
  • Mensen die tijd willen besparen door niet met meerdere sleutels te hoeven sjouwen
  • Iedereen die het gemak wil van maar één sleutel te hoeven onthouden!

Als je een geweldige manier zoekt om je bezittingen veilig te bewaren, zijn Key Alike sloten de perfecte oplossing. Bestel de jouwe vandaag nog bij 1001sloten.nl!

Een hangslot met dezelfde sleutel -of cilinderslot- kan worden geopend met slechts één sleutel, waardoor u niet meer hoeft rond te lopen met een bos sleutels of sleutels die alleen goed zijn voor bepaalde voorwerpen in uw huis!

Koop uw gelijksluitende hangsloten bij 1001sloten.nl

Heeft u het hangslot van uw keuze gevonden op onze website, dan bestelt u gemakkelijk en snel via iDeal. U kunt bij het plaatsen van een bestelling betalen met een creditcard of PayPal, u hoeft dus geen account aan te maken! 

Heeft u nog vragen voor ons? Aarzel dan niet om contact op te nemen met info@1001sloten.nl of via Whatsapp nummer 06-15181696 . Wij zullen alle vragen zo spoedig mogelijk beantwoorden!

Zoek je een manier om je bezittingen veilig en beschermd te bewaren? Zoek niet verder dan gelijksluitende hangsloten sloten! Bestel de jouwe vandaag nog bij 1001sloten.nl!

 

https://www.1001sloten.nl/gelijksluitende-hangsloten/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten