Een tafelzeil voor elk moment van het jaar

Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekent ook dat veel mensen een nieuwe look in huis willen. De feestdagen zijn achter de rug wat vaak veel poespas met zich meebrengt. Het is dan heel erg fijn om het nieuwe jaar weer fris te beginnen. Vaak is de tweede maand van het jaar hier een perfect moment voor. Alle kerst- en oud & nieuw versieringen zijn al even naar zolder verdwenen en de rust is wedergekeerd. Alleen hoe kun je jouw huis een nieuwe look geven zonder al te veel drastische veranderingen toe te passen? De accessoire die eigenlijk wel het meeste gebruikt wordt is een tafelzeil. Deze ligt vaak op de eettafel of salontafel, welke meestal in het midden van de kamer staan. Daarom is het supermakkelijk om een tafelzeil te gebruiken als decoratie. Je hoeft zo namelijk niet te veel poespas te gebruiken om een nieuwe look te creëren. Voor elk moment van het jaar is wel een passend tafelzeil.

 

Hoe je tafel stijlen met een tafelzeil erop?

Door het gebruiken van een tafelzeil heb je al een mooie basis voor het stijlen van je tafel. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor veel kleur maar ook voor neutrale kleuren of zelfs transparant. Die laatste optie is bijvoorbeeld aan te raden als jouw tafel zelf al een decoratie stuk op zichzelf is. Zo kun je nog wel de tafel zien maar bescherm je deze wel tegen beschadigingen en vuil. Bij de webshop www.hiptafelzeil.nl vind je een uitgebreid assortiment met al deze tafelzeilen. Alleen welke accessoires gebruik je op tafel, hier wat tips:

 

  • Kaarsen: Dit is toch wel één van de meest gebruikte accessoire in huis. Het brengt sfeer, licht en warmte met zich mee. Als je kiest voor een geurkaars heb je ook nog eens een heerlijke geur die zich verspreid. Dat geeft een prettige sfeer als visite je huis binnenwandelt.

  • Onderzetters: Het klinkt misschien een beetje gek maar inderdaad onderzetters. Tegenwoordig hoef je geen saaie onderzetters meer neer te leggen. Je hebt namelijk echt superleuke onderzetters. Hiermee geef je kleur en gezelligheid aan je tafel in een handomdraai.

  • Plateau met accessoires: Ook erg populair is een plateau met verschillende accessoires. Denk bijvoorbeeld aan de kaarsen maar ook aan vaasjes met bloemen of edelstenen. Deze geven je huis een persoonlijke touch en het staat ook nog eens superleuk!

  • Foto’s: Een echt persoonlijke manier om je huis op te fleuren is het gebruiken van foto’s. Heb je bijvoorbeeld een prachtig familieportret of een mooie foto van je huisdieren? Laat deze dan vooral zien en hang deze in de eet- of woonkamer!

 

https://www.hiptafelzeil.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten