Een moderne badkamer

Ben je toe aan een nieuwe badkamer of wil je jouw badkamer verbouwen en wil je graag een moderne badkamer die het meest past bij jouw levensstijl? Dan is het fijn dat je op de website de nodige voorbeelden kunt bekijken. Bovendien kun je hier binnenkijken in huizen met verschillende stijlen badkamers. Ook kun je in blogs lezen waar je op moet letten en wat je moet doen vóór je de nieuwe badkamer kunt gebruiken. Door het bekijken van voorbeelden, het lezen van blogs en het zien van de verschillende badkamers, kun je je een goed beeld vormen van alles wat mogelijk is op badkamergebied. Je kunt bekijken of de nieuwste innovaties iets zijn voor in jouw badkamer. Bekijk wat het voordeel kan zijn van een waterbesparend toilet of het aanbrengen van een sensor waarbij het licht aangaat als je binnenkomt en ook vanzelf weer uitgaat. Wil je misschien een spiegel die nooit meer beslaat of vloerverwarming, maar dan tegen de muur zodat je een handdoekrek kunt plaatsen voor warme handdoeken na het douchen. 

Wat zijn de mogelijkheden in jouw badkamer?

Steeds meer kiezen mensen voor duurzaam, milieuvriendelijke en energiebesparende accessoires in hun badkamer. Als je voor duurzaam gaat, kun je een elektrische vloerverwarming (laten) plaatsen. Elektrisch je vloer verwarmen gaat snel en de vloerverwarming hoeft niet de hele dag te branden om het aangenaam warm te maken in je badkamer. In steeds meer badkamers wordt ook achter de tegels, op de muur, elektrische vloerverwarming geplaatst. Hierdoor is de warmte op een bepaalde hoogte ook gelijk voelbaar. Elektrische verwarming is duurzaam, energiezuinig en daarmee ook milieuvriendelijk. Veel huizen beschikken inmiddels over zonnepanelen, als dat bij jou ook zo is, dan wek je zelf de energie op die je gebruikt in je badkamer. Bij een moderne badkamer kun je ook kiezen voor duurzame producten om de badkamer meer persoonlijk te maken. Denk hierbij aan houten accessoires zoals een krukje, badplank of handdoekrekjes, maar ook keramische wasbakken en baden.

De inrichting zo efficiënt mogelijk maken

Richt je badkamer zo efficiënt mogelijk in. Hierdoor ontstaat de meeste ruimte en hoe meer ruimte je hebt in een badkamer, hoe fijner de ruimte zal aanvoelen. Voor je jouw badkamer meubels en accessoires gaat uitzoeken is het belangrijk om de juiste maat van de badkamer te nemen en hier een goede plattegrond van te maken. Zo weten de verkopers precies welke maten meubels passen en, nog belangrijker, wat de ruimte is die je overhoud om je vrij te kunnen bewegen. Maak niet alleen een plattegrond, maar ook een moodboard met daarop alle meubels en accessoires die je graag zou willen terugzien in jouw badkamer. Samen met één van de adviseurs kun je zo de hele badkamer inrichten zoals jij dat graag wilt. 

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten