VL Wonen
Image default
Deur kozijn raam trap

Drie redenen waarom je een hor moet kopen

Vliegenwering ken je, maar ken je het woord hor ook al? Het is de luxe variant van vliegenwering of insectenwering. Een hor komt in veel verschillende soorten en maten. Zo heb je plissé hordeuren, raam rolhorren, inzethorren, voorzethorren, alu-click horren en nog veel meer! Al deze horren plaats je in je kozijn of – je raadt het al – op je kozijn! Maar waarom ga ik nu een hor kopen? Wij hebben drie redenen op een rijtje gezet.

Reden 1: Weg met het vliegend ongedierte.

Een hor is ontworpen om vliegen, muggen, bijen en alles wat vliegt buiten de deur te houden! Zodra je je horren hebt geïnstalleerd ga je het verschil binnen no-time merken. Je moet de eerste week waarschijnlijk nog wel op muggen/vliegenjacht, want die zaten vaak al in het huis. Alle nieuwe komen niet meer door raam, want je hebt daar natuurlijk horren voor geplaatst!

Reden 2: Uitstraling, status en gemak

Eén gezegde is als volgt: ‘Je huis is pas compleet als je horren hebt.’ Daar zijn wij het helemaal mee eens! Eén van de laatste dingen die je aan huis doet is het laten plaatsen van horren. Het kan een flinke investering zijn om je horren te laten plaatsen, waardoor het vaak uitgesteld wordt. Dom natuurlijk! Want een huis wat compleet is met horren laat zien dat het af is. Dit zorgt voor een nettere uitstraling, geeft de waarde van je huis een kleine boost, en wat het mooiste nog is, je kan ook gewoon voor horren kiezen die je nooit hoeft los te halen of elk jaar te vervangen. De horren van de Horboer zijn gemaakt om lang mee te gaan, waardoor je niet elk jaar naar de bouwmarkt hoeft om nieuwe te halen!

Reden 3: Pollenwerend

Ben je allergisch voor pollen? Is het een crime om je ramen open te zetten? Nou, dan hebben wij in ieder geval goed nieuws voor je. Er bestaat pollenwerend gaas waardoor de pollen niet meer naar binnen kunnen. Door de fijnmazigheid van het gaas blijven de pollen buitenshuis; waar ze hor(r)en!

Deze wordt mede mogelijk gemaakt door Lotspot online marketing.

Gerelateerde artikelen

Stalen trappen

Wat kan een dakdekker voor mij betekenen?

Voorzetramen