Design meubels

Ben je op zoek naar meubels in een metropolitan stijl? Bij relaxury custom living hebben ze prachtige design meubels voor welke woonkamer. Deze meubelzaak levert uitsluitend op aanvraag, zodat iedereen een origineel ontwerp krijgt. Door verschillende soorten hout en andere materialen, is geen product hetzelfde. Ook kun je bij relaxury je hele woonkamer laten stylen. Zo beloven ze als je vandaag contact opneemt, je binnen vijf tot zes weken en volledig nieuw interieur hebt. Ook hebben ze cinewalls (een super luxe en nieuwe trend). Deze bestaat uit een tv in de muur gebouwd, een audio, en het liefste met een open haard eronder. Ook zitten er meestal lades in, wat handig kan zijn voor je persoonlijke spullen. Daarnaast kunnen er ook accessoires worden bewaard. Handig dat je de spullen voor de feestdagen al binnen handbereik hebt!  Dit is dan allemaal ingebouwd, wat super veel luxe in je woonkamer uitstraalt. 

 

Metropolitan luxury

Metropolitan luxury is een woonstijl die snel is opgekomen de afgelopen jaren. De stijl is de perfecte balans tussen modern en een iewat vintage look. De stijl metropolitan luxury kenmerkt zich vooral met luxe en comfort interieur. Een échte hollywood stijl dus. Je hoeft dus geen landhuis te hebben om deze mooie stijl thuis toe te passen! Metropolitan luxury stijl is alleen wel één van de lastigste stijlen om toe te passen. Dus let op: je interieur is compleet als je klassiek en modern hebt gecombineerd met het juiste kleurgebruik. 

 

Eric Kuster stijl 

Maar, deze metropolitan stijl moet ergens uit voortgekomen zijn. De man achter de schermen: wereldberoemde stylist Eric Kuster. Met inmiddels 600 huizen op zijn naam. Daarom is Eric ook wel een van de meest bekende interieurontwerpers op dit moment. Hij heeft onder andere interieur ontworpen van Fred van Leer en Monica Geuze.  Hij is al vele jaren stylist en heeft prachtige ruimtes ontworpen. Door zijn bekende ontwerpen zijn meer mensen dit ook gaan willen in hun eigen woning! Als je rondkijkt op het internet zijn er gelukkig ook wat goedkopere opties voor deze luxe woonstijl.

 

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten