De leukste bedden voor jouw kinderkamer

De leukste bedden voor jouw kinderkamer

Bed voor de kinderkamer gezocht? Bekijk deze leuke bedden
Zoek je een leuk bed voor in de kinderkamer? Er zijn verschillende soorten bedden voor in de kinderkamer. Zo zijn er bedden die speciaal voor kinderen zijn gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan een gaaf autobed. In dit artikel zetten wij de leukste bedden voor in de kinderkamer op een rijtje, zodat je meteen eenvoudig het juiste kinderbed kunt kiezen. Lees snel verder en ontdek meer!

Een prinsessenbed

Prinsessenbedden zijn enorm populair. Zo heeft Disney diverse prinsessenbedden op de markt gebracht in een prachtige roze kleur. Mocht je een echt mooi prinsessenbed voor je kind willen hebben, dan is een hemelbed ook een goede keuze. Je kunt hier verschillende gordijntjes in de meest mooie stijlen voor kopen. Soms zijn ze ook rijkelijk met bloemen versierd. Dit bed kost vaak wat meer, maar is zeker de investering waard. Zo zijn de matrassen doorgaans 90×200 cm, waardoor je dochter er langer in kan slapen dan in een prinsessenbed.

Autobed
Een autobed is ook een super leuk bed voor je kinderen. Dit bed zal ongetwijfeld de fantasie van je zoontje prikkelen. Een autobed is daarbij ook nog eens ontzettend stoer. Als je een dochtertje hebt, kun je haar ook met een autobed verrassen, maar dan in de vorm van een koets. Dit soort type bedden brengen ook meteen vele speelmogelijkheden met zich mee. Erg leuk voor als je kids nog wat jonger zijn.

Stapelbed
En groot voordeel van eens stapelbed in de kinderkamer is dat je hem eenvoudig in een kleinere kamer kan plaatsen. Zo kun je optimaal gebruikmaken van de kleine ruimte. Kinderen vinden het vaak ook erg leuk om een stapelbed te hebben en boven te slapen.

Hoogslaper
Ook hoogslapers zijn zeer populair. Deze bedden zijn in de hoogte gebouwd, zodat er ruimte onder het bed vrijkomt. Doorgaans is een hoogslaper tussen de 270 en 190 cm hoog. Je kind kan het bed inkomen door een trapje in de vorm van een ladder. Een hoogslaper verschilt van en stapelbed, omdat hier nog ruimte onder is. Dit is dan ook een ideale oplossing om ruimte te besparen. Zo kun je eenvoudig het bureau van je kind of een kast met spullen onder de hoogslaper plaatsen. Er zijn zelfs hoogslapers verkrijgbaar waar je er standaard een bureau bij krijgt. Een hoogslaper is vooral voor oudere kinderen geschikt.

Weet jij al welk bed je voor jouw kind gaat kiezen? Bekijk ook eens www.bymstore.nl voor nog meer leuke kinderbedden.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten