Call to action in je content

Een “call to action” betekent dat jij je lezer oproept om een actie uit te voeren. Dit kan van alles zijn. Een contactformulier invullen, het doen van een aankoop van een product en nog meer. Het is dus belangrijk dat jij in je content je lezers oproept tot een vervolg actie nadat ze jouw content gelezen hebben. Content marketing is van vitaal belang voor een sterke zoekmachineoptimalisatie strategie.

Waarom een call to action?

Als je geen call to action in je content plaatst is de kans dat je content niet converteert erg aanwezig. De lezer moet alle mogelijke informatie krijgen en hierom is het verstandig om een serie te schrijven. Verwijs in artikel 1 dan met een link naar artikel 2. Zorg ervoor dat je publiek voordeel heeft bij jouw content. Plaatst in iedere content artikel dan ook een klikbare call to action variant met een link. Deze link kan verwijzen naar een ander stuk content die relevant is aan de eerste of dit kan een optie zijn om je lezers op te roepen een offerteaanvraag te plaatsen.

Met andere woorden de content die wordt aangeboden door jouw moet voor de bezoekers van je website interessant zijn en natuurlijk moet de tekst bruikbaar zijn voor jouw lezers.

De content marketeer voor jou

De behulpzame en interessante content stukken die door jouw bedrijf wordt geschreven kan op ieder moment van de dag en elke dag van de week gevonden worden. Je content marketing is dus een beslissende factor in het succes van je website. Welke visie je ook voor ogen hebt Digital Marketing is jouw betrouwbare, betaalbare en flexibele freelance SEO specialist die jouw online marketingdoelen graag voor je realiseert. Ben je er klaar voor om jouw online marketingdoelen te behalen en te groeien als bedrijf? Bij content marketing is het uiterst belangrijk om een goede strategie op te bouwen. Vraag snel een vrijblijvend adviesgesprek aan en laat jouw online marketing naar het volgende niveau tillen! Bekijk onze verschillende online marketing pakketten, zoals onze SEO pakketten en SEA pakketten.

https://wj-digital-marketing.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten