AVH is een van de mooiere tuinzaken voor tuinmeubelen en tuinsets

Bij AVH-Outdoor vind je een brede selectie aan diverse artikelen voor in de tuin. Zeker de afgelopen tijd heeft het bedrijf een flinke groei doorgemaakt waardoor je meer dan 2800 producten kunt shoppen voor de tuin.

AVH Outdoor Showroom

Dit doe je eenvoudig online via de webshop of je kunt langskomen in één van de showrooms van AVH-Outdoor waar je met ruim 3000m2 veel te bekijken hebt. De collectie van AVH-Outdoor bestaat uit onder andere: tuinsets, terrasverwarming, BBQ’s, tuintafels en parasols. Dit is nog maar een greep uit de collectie die ze aanbieden.

Voor een comfortabele tuin met de mooiste meubelen ben je bij AVH-Outdoor aan het juiste adres. Gezellig landelijk of juist strak vormgegeven design tuinmeubelen. De naam kan je bekend voorkomen doordat ze in het programma Woontips zijn geweest van RTL 4.

Een eigen collectie aan tuinmeubelen

AVH-Outdoor heeft veel bekende merken in het assortiment. Bekende merken als Wicker zijn de afgelopen tijd erg populair geweest door hun duurzame karakter. Ook heeft AVH-Outdoor een eigen tuinmeubel-lijn uitgebracht. Met ruim 500 diverse soorten tuinmeubelen is het niet moeilijk om een tuinset uit te kiezen die perfect past in jouw tuin. 

Om de meubelen van AVH-Outdoor in het echt te zien kun je naar de showroom komen om de tuinsets en tuinmeubelen te testen. Ook bestel je de tuinmeubelen eenvoudig online in hun webshop. Doordat ze werken met een groot magazijn zijn vele producten op voorraad zodat je vrijwel altijd jouw nieuwe set direct mee naar huis kunt nemen of snel in huis hebt wanneer je online besteld in de webshop. Dit is slechts een van de vele webwinkels voor tuinmeubelen.

Gratis verzending in Nederland en België

Wanneer je jouw bestelling bij AVH-Outdoor plaats wordt deze gratis bezorgd in Nederland en België. Voordat het product wordt geleverd wordt er contact met je opgenomen over een aflever-moment. Heb je grote tuinmeubelen besteld? Dan kunnen deze ook in de tuin worden gemonteerd. Zo kun je direct genieten van jouw nieuwe loungeset, tuinbank of tuintafel en heb je geen omkijken meer naar de montage.

Jij wijst de plek aan waar je nieuwe tuinmeubelen komen te staan en de tuinwinkel zorgt dat alles wordt uitgepakt en in elkaar wordt gezet. Het verpakkingsmateriaal wordt weer meegenomen zodat je daar ook geen omkijken naar hebt. Na het plaatsen van je bestelling in de webshop heb je deze in de meeste gevallen binnen 2 tot 4 werkdagen al in huis. Zo kun je jouw tuin al helemaal klaar maken voor de lente of de zomer met de nieuwe meubelen van dit leuke bedrijf

Wat is jou favoriete winkel voor design tuinmeubelen of tuinsets? Bestel ej die online of maak je er een gezellige dag uit van?

 

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten