5 dingen die je in Eindhoven kunt doen

Geen smoesjes meer: een dagje Eindhoven kan altijd! Het ligt redelijk centraal, is makkelijk te bereiken met de trein en er zijn heel veel leuke dingen te doen. Wij zochten er al een paar activiteiten voor je uit.

Van Abbemuseum

Dit museum is voor de kunstliefhebbers (maar ook als het niet helemaal je ding is, vind je dit museum nog leuk). Door de verschillende stromingen en kunstenaars die er hangen, zit er altijd iets bij wat je aanspreekt, van fotografie tot werken van Mondriaan en Karel Appel.

Philipsmuseum

Op slechts vijf minuten lopen van het station ligt het Philips Museum. Philips heeft mede voor de enorme groei en ontwikkeling van Eindhoven gezorgd. Het bedrijf is natuurlijk niet alleen bekend vanwege de gloeilamp, maar ook met talloze andere innovatieve producten en deze zijn allemaal te zien in

DAF Museum

Als je een auto huren Eindhoven, kun je van het Philipsmuseum richting het DAF-museum rijden. De naam doet het vast al vermoeden, maar in dit museum kom je alles te weten over auto’s. Je kunt er onder andere een kijkje nemen in de zogenoemde Smidse, de werkplaats van DAF-oprichters Hub en Wim van Doorne.

Stadsbrouwerij Eindhoven

Altijd al willen weten welke processen vooraf gaan aan het biertje voor je neus? In de stadbrouwerij in Eindhoven leer je er alles over. Uiteraard kun je daarna verschillende bieren proeven, want dat is stiekem toch het hele punt van zo’n rondleiding.

Street art fietstour Eindhoven

Op een zonnige dag is het natuurlijk zonde om de hele tijd binnen te zitten dus hup, naar buiten! Nu is dat geen probleem als je een auto wilt huren in Eindhoven, maar je kunt ook een fietstocht maken langs alle street art die er te zien is. Onder leiding van een gids maak je een fietstocht van zo’n 15 kilometer. Je eindigt de tocht in Strijp-S, dé upcoming wijk van Eindhoven.

https://autoverhuurdemulder.nl/auto-huren-eindhoven/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten