3 x de lekkerste bief

Bent u van plan om binnenkort ergens een heerlijk mals stukje bief te gaan eten of wilt u voor gasten een onvergetelijk lekkere bief serveren? Dan kan kiezen welke bief u wilt opdienen nogal lastig zijn. Tegenwoordig zijn er verschillende soorten bief van over de hele wereld die elk een unieke kwaliteit hebben. Ook moet u rekening houden met uw budget, echt goede bief kan best wel duur uitpakken. Lees hieronder de drie lekkerste soorten bief waar u heerlijk van kan genieten.

Wagyu

Japanse wagyu is de laatste jaren ontiegelijk populair geworden. Japanse wagyu is redelijk exclusief. De overheid van Japan is ook streng op het exporten van dit vlees zodat de kwaliteit hoog blijft. De Japanse koe wordt met een speciaal dieet gevoerd zodat het bief een heerlijke boter smaak heeft. Echte wagyu is heeft een prachtige gemarmerde textuur en smelt in uw mond. Wagyu is wel een kostbaar stuk vlees, dus zorg ervoor dat u dit echt voor een speciale gelegenheid eet.

Bife de Lomo

Dit malse stuk Argentijnse ossenhaas is populair over de hele wereld. Bife de lomo is gemaakt van de lende van een rund. De textuur is erg zacht, fijn en er zit vrijwel geen vet of bindweefsel in dit stukje vlees. Vergeleken met wagyu smaakt dit soort bief minder naar boteren is de prijs een stuk lager per kilo.

Black Angus

Black Angus is een iconisch stuk vlees uit Australië. Dit Australische rund is heerlijk mals, tender en ook niet super duur qua prijs. Het is een magerder stuk bief dat erg populair in Nederland is geworden de laatste jaren. U ziet vaak dat Nederlanders er voor kiezen om een groot stuk Black Angus rundvlees op de barbecue leggen. Wilt u genieten van een mals stuk vlees voor een lagere prijs? Dan is Black Angus bief een goede keuze.

https://elgaucho.nl/bife-de-lomo/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten