3 manieren waarop jij geld kunt besparen

 

 

3 manieren waarop jij geld kunt besparen

 

Krijg jij ook het gevoel dat alles steeds duurder wordt wanneer je weer eens in je portemonnee of op je bankrekening kijkt? Dat kan heel goed kloppen, want het leven wordt ook duurder en duurder. Toch zijn er enkele manieren te bedenken waarop jij geld kunt besparen. In deze blog zullen we er drie behandelen. Benieuwd geworden of er ook een handige tip voor jou tussen zit? Lees dan even verder.

 

Kies voor huismerken in plaats van A-merken

 

Wanneer je in de supermarkt rondloopt is de verleiding vaak groot om voor de oude bekende A-merken te kiezen. Niet alleen vanwege de smaak of het imago, maar vaak ook vanwege de manier waarop deze merken in het schap worden gepresenteerd. Meestal staan de A-merken op ooghoogte en moet je bukken of reiken om bij de huismerken te komen. We moeten toegeven dat supermarkten hier goed op in weten te spelen. Toch kan het een hele hoop geld schelen wanneer je de A-merken links laat liggen en net die ene keer vaker bukt of reikt.

 

Zeg abonnementen waar je toch niets meer mee doet op

 

Dit is zo’n typische kostenpost waarvan veel mensen niet eens weten hoe hoog die post in hun geval precies is. De meeste mensen hebben namelijk abonnementen lopen waar ze eigenlijk niets meer mee doen. In sommige gevallen gaat het slechts om een tientje per maand, maar wanneer je al die tientjes van verschillende ongebruikte abonnementsdiensten bij elkaar optelt kan het best in de papieren lopen. Ga daarom eens goed na welke abonnementen jij allemaal hebt en zeg ze op indien je er toch niets meer mee doet.

 

Doe die koopauto aan de kant en kies voor lease

Veel mensen zijn zich er helemaal niet zo van bewust maar een koopauto kan behoorlijk wat extra kosten met zich meebrengen. Omdat in het geval van koop de auto jouw eigendom wordt zul je zelf moeten opdraaien voor onderhouds- en reparatiekosten. Wanneer je besluit een auto te leasen, hoef je je hier geen zorgen om te maken. Al deze kosten en meer, zoals pechhulp, wegenbelasting en verzekering, zitten al bij het maandelijkse leasebedrag inbegrepen. Je betaalt alleen nog voor de brandstof. Zo simpel is het! Wil jij ook graag een auto leasen? Op de website van Autolease heb je de keuze uit een ruim aanbod.

https://www.autolease.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten