Waarom knettert de WoodWick kaars?

In de wereld van kaarsen zijn er veel verschillende soorten om uit te kiezen. Er zijn ook veel verschillende manieren om ervan te genieten! Naast de meer traditionele verlichtingsmethoden zijn er ook unieke en creatieve manieren om ze te gebruiken. Veel mensen hebben waarschijnlijk wel eens gehoord van een onconventionele kaars die knettert als hij brandt, of hebben hem zelfs in hun bezit. Dit staat bekend als een WoodWick kaars. Als u nieuwsgierig bent waarom deze kaarsen knetteren en wat ze uniek maakt, lees dan verder voor meer informatie.

 

Wat is een WoodWick Kaars?

Woodwick kaarsen zijn om een paar redenen uniek. Ze worden met de hand gegoten, wat betekent dat ze met veel zorg en aandacht worden gemaakt. Ze bevatten ook zes lonten die helpen de kaars te laten knisperen wanneer ze wordt aangestoken. Deze kaarsen zijn er over het algemeen in verschillende geuren, maar ze hebben allemaal één ding gemeen: ze knisperen. Dit geluid ontstaat door de manier waarop de kaars is gegoten en aangestoken. Het knisperende geluid wordt vaak omschreven als rustgevend, ontspannend en sfeervol. Woodwick kaarsen zijn populair omdat ze zo ontspannend zijn. Het geluid van het branden is kalmerend, waardoor het perfect is voor gebruik tijdens meditatie of andere ontspanningstechnieken. Woodwick kaarsen zijn te vinden in winkels als Bed Bath and Beyond en Target – zowel online als in de winkel – en in vele andere winkels in het hele land.

 

Een unieke combinatie

van geuren WoodWick kaarsen zijn gemaakt van een combinatie van natuurlijke sojawas en speciaal samengestelde geuren. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende geuren, zoals vanille, eucalyptus, lavendel en nog veel meer! Het knisperende geluid komt eigenlijk van de houten lont die bovenaan de kaars zit. De pit bevat natuurlijke oliën die reageren op warmte en een hoorbare reactie veroorzaken wanneer ze worden aangestoken. Een van de redenen waarom deze kaarsen zo populair zijn, is dit unieke kenmerk. Het voegt een extra zintuiglijke ervaring toe aan uw routine. Sommige mensen genieten er zelfs van als een rustgevend geluid voor ontspanning of slaap. En als u niet van het geluid houdt, hoeft u zich geen zorgen te maken! Ze hebben ook veel verschillende geuropties!

 

Hoe knisperen Woodwick kaarsen?

Woodwick Kaarsen zijn zo uniek omdat zij bij het aansteken een knisperend geluid produceren. Dit wordt veroorzaakt door het hoge gehalte aan was dat vermengd is met houtkorrels. Zodra de kaars is aangestoken en u het knisperende geluid hoort, betekent dit dat uw Woodwick Kaars tot aan het einde van de lont is opgebrand.

 

Waarom knisperen Woodwick kaarsen?

Woodwick kaarsen knisperen niet alleen voor het dramatische effect, maar ook voor een extra geur. Woodwick kaarsen gebruiken essentiële oliën in het midden van hun lont om dit knisperende geluid te creëren. Dit is een slimme manier om de zintuiglijke ervaring te verdubbelen en meer voordelen te bieden, zoals ontspanning. Wanneer u deze kaarsen brandt, geven ze kalmerende geuren af die angst helpen verminderen, de slaap bevorderen en mensen met astma of allergieën kalmeren.

 

Waar koop ik Woodwick kaarsen?

Als u geïnteresseerd bent in de aankoop van een Woodwick kaars, kunt u ze vinden bij vele detailhandelaars in de Verenigde Staten. De kaarsen worden verkocht bij winkels als Target, Kmart/Sears, en Walmart. U kunt de kaarsen ook online kopen via websites als Walmart of Amazon.

 

Samenvatting

De WoodWick kaars kraakt door de pit. De pit is strak om een koord gewikkeld, waardoor hij niet kan buigen. Dit beperkt de hoeveelheid zuurstof die bij de vlam komt, waardoor deze meer knettert en rookt dan andere kaarsen. De Woodwick kaarsen kunnen op verschillende manieren worden aangestoken en zorgen voor een plezierige ervaring voor iedereen die ze gebruikt!

https://www.detuinwinkelonline.nl

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten