Waar gebruik je tiewraps voor?

Bijna iedereen kent dit voorwerp wel, de tiewraps. Kort gezegd zijn deze tiewraps plastic riempjes die bedoeld zijn om voorwerpen samen te binden of vast te maken. Ideaal voor wanneer jij iets wil gaan bevestigen zonder schroeven of lijm te gebruiken. Klik hier om tiewraps te bekijken. 

 

Waarom tiewraps?

Waarom specifiek zou jij nou tiewraps gaan gebruiken om voorwerpen vast te binden? Daar is eigenlijk een heel simpel antwoord op. Met tiewraps is het mogelijk om allerlei soorten objecten aan elkaar vast te binden zonder de objecten zelf te beschadigen door bijvoorbeeld plakstrips, lijm, schroeven, spijkers, etc. Met een simpele tiewrap zorg jij ervoor dat alles op zijn plek blijft en dat de materialen niet beschadigen. Kortom, waarom zou je kiezen voor tiewraps? Om het materiaal van de voorwerpen te behouden. We bespreken een aantal situaties waar tiewraps goed van pas komen. Lees je mee? 

 

Kabels bij elkaar houden

Om te beginnen worden tiewraps vaak gebruikt om een aantal kabels bij elkaar te houden. Denk hierbij aan de berg kabels achter de tv of computer kast of bijvoorbeeld onder de auto. Ondanks dat veel elektronische apparaten tegenwoordig draadloos worden ontkom je vaak nog steeds niet aan de situatie waarbij er toch altijd ergens in huis een berg met kabels ligt. Niet alleen is dit super onhandig, ook kan dit gevaarlijk zijn door er bijvoorbeeld achter te blijven hangen of doordat ze in de knoop raken. Een simpele oplossing voor deze berg met kabels is het gebruiken van tiewraps. Bindt simpelweg een aantal tiewraps rondom de kabels en je zal versteld staan van het resultaat. 

 

Reclameborden bevestigen

Wanneer jij de straat op gaat en een reclamebord tegenkomt is de kans heel groot dat deze bevestigd zit aan met paal met een aantal tiewraps. Omdat het lastig is om een reclamebord elke keer aan een paal vast te schroeven is het handig om materiaal zoals tie wraps te gebruiken om zo het materiaal van zowel het reclamebord als de paal of muur te behouden. Niet alleen geldt dit voor reclameborden, dit wordt ook vaak gebruikt om verkeersborden, brievenbussen of andere borden vast te zetten. 

 

Fietsaccessoires bevestigen  

Als laatste is het heel gebruikelijk om fietsaccessoires vast te zetten met tiewraps omdat het erg lastig is om dit op een andere manier te bevestigen. Er zijn bepaalde producten, zoals manden, die speciaal ontworpen zijn voor diverse fietsen. Echter is het vaker het geval dat jij zelf een mand of iets dergelijks koopt en deze op een innovatieve manier moet gaan bevestigen. Denk niet verder, kies voor de makkelijke en veilige optie en bevestig het met tiewraps. Deze tiewraps kan je bijvoorbeeld halen bij Kortpack. Lees hier Meer over Kortpack

 

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten