Videodeurbel

Een videodeurbel ook wel voordeurcamera is een oplossing om veiliger te wonen. Dankzij deze videodeurbel is het voor jou mogelijk om meteen te zien wie er voor je deur staat en binnen wilt komen. Om ongewenst bezoek te vermijden kan de videodeurbel wel goed van pas komen.

Het gemak

Iedereen maakt het wel eens mee, het is ‘s avonds laat en er wordt opeens aangebeld terwijl je geen bezoek verwachtte.. Met dank aan de videodeurbel is het dus mogelijk om te zien wie het is, de persoon kan jou niet zien en kan ook niet zien dat jij thuis bent zolang je niks inspreekt of de deur opent. Door op het scherm te kijken kun je zien wie aan de andere kant staat en kun je er zelf voor kiezen of je open wilt doen of niet. De videodeurbel kun je laten installeren naar je eigen persoonlijke behoeften en wensen.

Mogelijkheden

Er zijn verschillende soorten videodeurbellen waardoor het mogelijk is om deze bel aan te passen naar je eigen voorkeuren. Deze videodeurbellen bestaan uit een deurbel met een vast scherm, draadloos scherm en een smartphone app. Als je geen gebruik maakt van een smartphone dan is een vast- of draadloos scherm meer geschikt voor jou.

Dankzij de smartphone app is het mogelijk om van waar je ook in de wereld bent te zien wie er bij jou voor de deur staat. Deze voordeurcamera’s hebben ook de mogelijkheid om uitgebreid te worden met extra schermen, deze kunnen zo dus foto- en video-opnames vastleggen wanneer er beweging is. Er bestaan ook videodeurbellen waarmee je op afstand de deur kunt openen, dit is handig vooral als je minder mobiel bent of als je deur zich op een andere verdieping bevindt.

Installatie

Voordat de installatie plaats vindt wordt er gekeken naar je persoonlijke voorkeuren, op basis van je wensen krijg jij dan professioneel advies over welk alarmsysteem het best voor jou geschikt is. Na het installeren van de videodeurbel krijg je uitgebreid uitleg over hoe je de videodeurbel correct gebruikt.

https://comfocare.nl/voordeurcamera

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten