Volvo V60 Plug-in Hybride

Welkom bij de wereld van Volvo V60, een luxueuze en veelzijdige auto die indruk maakt met zijn verfijnde design en technologie. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle gezinsauto of een betrouwbare zakelijke auto, de Volvo V60 biedt alles wat je nodig hebt.

Met zijn elegante en aerodynamische exterieur trekt de V60 direct de aandacht. Maar de schoonheid van deze auto gaat veel verder dan zijn uiterlijk. Stap binnen in de ruime en comfortabele cabine en je wordt begroet door hoogwaardige materialen en een scala aan geavanceerde technologieën. Van het intuïtieve infotainmentsysteem tot het geavanceerde veiligheidssysteem, de V60 biedt je een ongeëvenaarde rijervaring. Met betrekking tot prestaties stelt de Volvo V60 zeker niet teleur. Dankzij de krachtige motor en het geavanceerde onderstel biedt de V60 een soepele en responsieve rit, terwijl het brandstofverbruik laag blijft. Of je nu over de snelweg zoeft of kronkelende wegen verkent, je zult altijd genieten van het verfijnde rijgedrag van deze auto. Kortom, de Volvo V60 is een auto die je niet teleur zal stellen. Met zijn combinatie van elegantie, comfort en prestaties biedt de V60 een unieke rijervaring. Ontdek alles wat deze auto te bieden heeft en ervaar de perfecte harmonie tussen stijl en technologie.

De Volvo V60 Plugin hybrid opladen

De Volvo V60 Plug-in Hybride is een auto die zowel door fossiele brandstof als door elektriciteit wordt aangedreven. De Volvo V60 valt onder de categorie Plug-in hybride. Er zijn momenteel 16.936 actieve registraties van de Volvo V60 met een hybride motor. De Volvo V60 Hybride heeft een dieselmotor en een elektromotor. De actieradius van de elektromotor is ongeveer 40 kilometer. de gecombineerde actieradius is ruim 800 kilometer. Een standaard hybride auto heeft een kleine accu en kan niet met een laadkabel worden opgeladen. De accu van dit soort auto’s worden enkel opgeladen middels energie dat vrijkomt tijdens het rijden. Een plug-in hybride auto, zoals de Volvo V60, beschikt over een grotere accu en kan dus met een laadkabel worden bijgeladen. De Volvo V60 heeft een type 2 laadkabel stekker aansluiting en is geschikt voor 1 fase 16 ampère laden. De laadtijd via een mobiele laadkabel met een 220V aansluiting is 4.5 uur. Via het laden aan een laadstation zal de laadtijd 3 uur zijn.

 

Samengevat biedt de Volvo V60 een luxueuze en veelzijdige rijervaring. Met zijn verfijnde design en geavanceerde technologieën is deze auto perfect geschikt voor zowel gezins- als zakelijk gebruik. Het elegante exterieur en comfortabele interieur met hoogwaardige materialen zorgen voor een aangename rijomgeving. Daarnaast biedt de V60 een ongeëvenaarde rijervaring dankzij zijn krachtige motor, geavanceerd onderstel en lage brandstofverbruik. Met de Volvo V60 geniet je van de perfecte combinatie van stijl, comfort en prestaties. Ontdek alles wat deze auto te bieden heeft en ervaar de harmonie tussen elegantie en technologie.

https://www.voldt.nl/selecteer-hier-uw-elektrische-auto/volvo-laadkabel/volvo-v60-phev-laadkabel

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten