Voldoende wijn op jouw verjaardag

Als je een verjaardagfeest geeft wil je het liefst dat iedereen het leuk heeft en er positief op terug kijkt. Het belangrijkste daarbij is dat je genoeg hapjes en drankjes hebt, want die verjaardagen waar de hapjes schaal maar 1 keer rond gaat vinden we alleen een beetje lafjes.

 

Maak het jezelf niet te moeilijk

Hapjes die er mooi uitzien zijn natuurlijk prachtig. Maar uiteindelijk eten we ze op en zien we ze nooit meer. Zelfs niet op de duizenden foto’s die gemaakt zijn want wij hebben geen tijd om ze terug te kijken en als we dat wel hebben zijn we meer gefocust op de mensen die er op staan.

Neem daarom als hapjes makkelijke dingen. Blokjes kaas, cherry tomaatjes, plakjes komkommer, stukjes worst, etc. Mocht je iets meer moeite willen doen kun je eieren door de helft snijden en er twee stipjes saus op doen, mayo en ketchup, of je maakt rolletjes van ham of boterham worst met augurk er in, runder rookvlees met ei of kipfilet met roomkaas.

Mocht je er wat geld voor over hebben dan kan je altijd kant en klare hapjes bij de lokale supermarkt kopen.

 

Alle drankjes ready

Als jij een grote koelkast hebt waar je veel drinken in kan koelen, dan heb je vast ook al een voorraad in huis. Sommige mensen hebben 1 koelkast speciaal voor drinken of een wijnklimaatkast voor alle wijn. In de zomer zie je ook wel dat er een kruiwagen met ijs wordt gevuld, waar al het drinken in wordt gekoeld. In de winter heb je dat niet nodig want door het drinken alleen buiten te zetten blijft het al koud.

 

Voordelen wijnklimaatkast

Het voordeel voor de mensen die over een wijnklimaatkast beschikken is dat de wijn op de juiste temperatuur gekoeld blijft. Als jij wijn in een kruiwagen met ijs stopt, is het uiteindelijk qua temperatuur te koud want wijn hoeft niet tegen het vriespunt bewaard te worden. Wil jij je niet meer druk maken om de temperatuur van de wijn? Koop een wijnklimaatkast en jouw gasten zullen genieten van de wijn die jij voor hen inschenkt!

 

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten