Verticale lamellen op maat

Een mooie vorm van retro raambekleding die helemaal terug is van weggeweest: verticale lamellen of lamelgordijnen. Bent u op zoek naar verticale lamellen maar weet u nog niet precies wat u zoekt? In ons assortiment lamelgordijnen hebben we kunststof (PVC), stoffen en aluminium lamellen. Ieder met een geheel eigen strakke uitstraling en eigenschappen. Al onze verticale lamellen laten we speciaal voor u op maat maken. Voor zowel smalle ramen als ramen tot wel zes meter breed en trapezium ramen.

Verticale lamellen voor ieder raamtype

Ook voor ramen met een schuine zijde bieden we diverse mogelijkheden. Bij alle lamel gordijnen zijn lichtinval en inkijk optimaal te reguleren. De verschillende bedienings mogelijkheden maken deze vorm van raambekleding een ideale oplossing voor ieder type raam. Zowel voor thuis als op kantoor.

Het is mogelijk de gordijnen te sluiten vanuit het midden, vanuit één zijde en vanuit beide zijdes. Zo kunt u dus zelf bepalen waar de lamellen hangen als ze geopend zijn.

Verticale kunststof lamel gordijnen hebben een aantal handige voordelen. Zo zijn ze kleurvast, brandvertragend, eenvoudig te reinigen en ook nog waterbestendig. Dit maakt ze ze erg geschikt voor keukens en badkamers.

De verticale kunststof lamellen zijn allemaal voorzien van een antibacteriële beschermlaag waardoor de bacteriële besmettingsgraad met maar liefst 99,9% daalt!

Verticale lamellen bestellen bij marasol.nl

Bij Marasol hebben we een zeer uitgebreid assortiment aan kleuren, structuren en lichtdoorlaatbaarheden binnen de collectie verticale lamellen. Van transparant tot verduisterend. We bieden de mogelijkheid gratis kleurstalen aan te vragen zodat u thuis op uw gemak kunt kijken welke kleur u het mooiste vindt passen bij de rest van uw interieur. 

Alle soorten verticale lamellen zijn in meerdere lamelbreedtes te bestellen. Van smalle 52 mm lamellen tot brede 127 mm lamellen. Iedere lamelbreedte heeft een eigen uitstraling en lichtinval. Via onze webshop kunt u uw gewenste lamelgordijn op maat eenvoudig samenstellen. Twijfelt u nog over de kleur? Vraag dan gratis en vrijblijvend kleurstalen aan. Zo kunt u kijken welke kleuren en materialen het beste bij uw inrichting en ramen past. Wij sturen de stalen binnen een werkdag naar u op.

Als u vragen heeft over bijvoorbeeld lamelgordijnen met een schuine zijde, dan kunt u contact met ons opnemen via onze contactpagina. Daar kunt u foto’s van uw ramen toevoegen aan het bericht zodat wij op afstand advies kunnen geven over uw specifieke situatie. Wij streven ernaar uw mail binnen een werkdag te beantwoorden. 

Naast verticale lamellen hebben we vele andere soorten raambekleding zoals plissegordijnen, rolgordijnen, vouwgordijnen en jaloezieën.

 

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Inhouds opgave

Gerelateerde berichten