Toe aan een nieuwe badkamer? Bekijk deze blog!

Het kan goed zijn dat je toe bent aan een nieuwe badkamer. Dit kan zijn doordat je net een huis hebt gekocht met een oude badkamer of een badkamer renovatie al jaren op de planning had staan en je er nu eindelijk aan toe komt. Wat de reden ook is, je weet dat je een groot project voor de boeg staat. Om je wat wegwijs te geven hebben we deze blog geschreven.

Wat wil je behouden aan je oude badkamer?

Misschien ben je wel heel tevreden over het bad, de tegels, het doucherek of de wasbak. Als je ergens tevreden over bent, dan is dit niet nodig om te vervangen, dit bespaart weer geld! Zorg er dan wel voor dat je voorzichtig te werk gaat en niets beschadigd wat je nog wilt behouden. Bij de sloop van de badkamer kan er zeker wat puin rond vliegen. Verwijder de elementen die je wilt houden als eerste of bescherm ze tegen de mogelijke schade.

Ontwerp je droombadkamer

Het is belangrijk om van te voren goed te bedenken wat je wilt. Lig je graag in bad? Of heb je toch voorkeur aan een douche? Een doucherek is dan wel zo handig. Hoeveel wasbakken wil je? En komt de wc op de badkamer of is die in een aparte ruimte?

Het is ook handig om inspiratie op te doen via internet, zodat jij je echte droombadkamer kunt ontwerpen. Houdt wel rekening met je budget, je zult vast en zeker keuzes moeten maken, als je bij de specialist bent.

Bezoek een specialist

Een bezoekje brengen aan de specialist is essentieel. De badkamer is namelijk een groot project dat uiterst secuur moet worden aangepakt. Als dit niet gebeurd, dan kan het zijn dat er lekkages kunnen ontstaan, waardoor mogelijk het hele tegelwerk weer verwijderd zal moeten worden. Dit wordt dan een erg dure grap. Investeer daarom iets meer om het gelijk goed en professioneel te laten aansluiten.

https://luxebadkameraccessoires.nl/doucheaccessoires/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten