Tips om de beste wasmachine te kopen

Voor het wassen van machines, was de kleren gewend om een hele dag werken fysiek betrokken de gebruik van zeep sterk, water koken en gereedschap rudimentair. Dankzij technologie, alles de proces is vereenvoudigd om de kleding te zetten in a machine voor een wascyclus automatisch en dan zet het in in a droger.

Met alle innovatie onophoudelijk in het wasveld, er is een overvloed aan opties. hoewel dat kan ook goed zijn betekent dat het overweldigend kan zijn kiezen wat wasmachine model moeten kopen. Wasmachine met voorlader of bovenlader? Hoog rendement of traditioneel? wasmachine/droger gecombineerd of stapelbaar? Lees verder om te weten wat vragen moeten worden gedaan om u te helpen a vind de bestewasmachine voor uw behoeften.

Wat? wascapaciteit ik wil?

Het eerste wat je moet hebben in rekening bij aankoop a wasmachine is de capaciteit. De capaciteit van een wasmachine verwijst naar ruimte binnenin wat bepaalt de laadgrootte die machine kan wassen in een enkele cyclus. De capaciteit van de wasmachine wordt meestal verdeeld in: drie categorieën : wasmachines compact, wasmachines standaard en grote capaciteitsmachines ( groter dan 4,5 kubieke voet ).

de standaard kan de zijn maat geschikt voor iemand die dat doet een volle wasmand een of twee keer door week. maar ja hebben a familie talrijk of het gevoel hebben dat het zo is afwassen constant T-shirts sport- of babykleding vies, waarschijnlijk zal willen kiezen voor door een met een hogere capaciteit. Echter, als heeft een spatie beperkt, het kan zijn dat u er een moet houden keuze standaard of zelfs compact. Het voordeel van modellen compact is dat in het algemeen de besparing is groter, omdat de maat komt overeen met grotendeels met de prijs. en de compacte kan meer dan genoeg zijn als je alleen woont of als stel.

Moet ik kiezen? a voor- of bovenlader wasmachine?

De keuze van een boven – belading of voor – belading wasmachine is een beslissing gebaseerd in efficiëntie versus gebruiksgemak. Wasmachines aan de voorkant verbruiken minder water ( gemiddeld 25% minder ) en zijn ook meer efficiënt energetisch dan die van belasting superior. Zie Disclosure1 Other voordeel van wasmachines aan de voorkant is dat ze minder Wasmiddel omdat de kleren draaien in de Water in plek om te zijn helemaal ondergedompeld met een roerder. Daarom, als wil geld besparen in uw waterrekening of als het leeft in a lijdende regio waterschaarste, u kunt het verschil maken uitkiezen a voorlader wasmachine.

Ondertussen is het voordeel van wasmachines met bovenlader dat ze iets meer zijn betrouwbaar en meer gemakkelijk te repareren. Ze zijn ook meer gemakkelijk schoon te maken omdat ze dat niet hebben een pakking rond de deur die zich ophoopt accumulatie. Bovendien ook met een bovenladermodel kan Toevoegen kleding in het midden van de cyclus, wat niet kan pak er een voorlader machine.

Wat is een combi wasmachine en droger?

Geloof het of niet, je kunt combineren a wasmachine en een droger in een enkele automaat. wasmachines/drogers gecombineerd bieden a breed reeks instellingen om aan uw behoeften te voldoen, allemaal in één apparaat. Omdat je direct van wassen naar drogen kunt gaan zonder de kleding binnenin, wasmachine/drogers te hoeven verschonen gecombineerd zijn erg comfortabel.

Echter, dit inrichting gecombineerd mag niet verward worden met een wasmachine en droger gestapeld, waardoor u houd twee ladingen tegelijk vast. Ook de wasmachines en drogers gecombineerd zijn helemaal elektrisch, wat betekent dat u niet kunt gebruiken gasstroom voor drogen. Ander nadeel van het drogen van kleding in deze machines is dat het iets langer duurt omdat, in tegenstelling tot drogers standaard, niet hebben ventilatie. Maar ze zijn de perfecte oplossing voor woningen met weinig ruimte. Vind de beste wasmachines en drogers .

Conclusie: Belangrijke overwegingen voor de wasmachine

Meet voordat je je wasmachine koopt altijd de ruimte die je hebt om een apparaat te kiezen dat er makkelijk in past. Zorg er ook voor dat u de indeling van uw kamer evalueert om de meest geschikte oriëntatie voor uw deur te bepalen als u een wasmachine aan de voorkant heeft. Als er niet genoeg ruimte is om de deur in beide richtingen te openen, weet je dat een bovenlader de beste optie is. Bepaal ook hoeveel geld u bereid bent te besteden. Het zijn dure machines.

 

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten