VL Wonen
Badkamer

Tijd voor iets nieuws? Geef je huis een nieuwe look

Ben je de look van je woning? En heb je behoefte aan een compleet nieuwe look? Dan is de zomer de perfecte tijd veranderingen te brengen in het interieur van het huis. De reden hiervoor is dat materialen minder tijd in beslag nemen op te drogen. Denk hierbij aan het opnieuw verven van de muren, vooral als er meerdere lagen op moeten. Je hoeft niet meteen grote veranderingen te maken en van alles te renoveren of vernieuwen. Met kleine aanpassingen kom je namelijk ook een heel eind verder. Denk bij kleine aanpassingen aan het vervangen van de badkamer meubel. Weet je alleen niet hoe je dit kunt doen? In dit artikel vind je een aantal tips waarmee je je woning een frisse sfeer geeft.

 

De ontspannende plekken

Na een lange dag achter de rug te hebben, wil je je thuis natuurlijk kunnen terugtrekken in de ontspannende ruimtes in je woning. De badkamer wordt gezien als dé plek waar je even helemaal alleen kunt zijn en je kunt ontspannen. Het is dan ook belangrijk de badkamer te vernieuwen. Denk aan het toevoegen van een luxe bad, zoals een hoekbad of een muur bad, of een luxe toilet. De uitstraling van de badkamer zal ervoor dat je helemaal tot rust kunt komen. Een andere manier om een ontspannende plek te creëren, is door het huis schoon te houden en te organiseren. Dit zorgt er namelijk voor dat er meer ruimte is in de woning. Heb je een kleine woning en wil je graag (optisch) meer ruimte creëren, plaats dan meer spiegels en laat meer natuurlijk licht binnen.

 

Comfort binnen en buiten

Je woning moet ook als je ‘thuis’ voelen. Dit doe je door comfortabele meubels aan te schaffen. Er zijn verschillende mogelijkheden waarbij je comfort kunt combineren met het interieur van je woning. Wil je namelijk een Scandinavische look creëren, zorg voor lichte kleuren in je interieur. Denk hierbij aan dikke deken of zachte sierkussens in pasteltinten en landelijke lounge sofa’s. Ook buiten wil je het gezellig maken. Heb je een tuin, terras of balkon? Laat het er dan ook verzorgd uit zien. Plaats gezellige buitenvloerkleden, tuinbanken en parasols. Hierdoor zit je niet binnen opgesloten tijdens de warme zomerdagen, maar kun je ook relaxen op de ligbank in de tuin.

 

Kortom, om je huis een nieuwe look te geven zul je ontspannende ruimtes moeten creëren. hierbij is comfort zeer belangrijk.

Gerelateerde artikelen

Badkamer inspiratie: tips en trends

Nieuwe kraan nodig?

5 tips om vocht te bestrijden in jouw badkamer

Toe aan een nieuwe badkamer? Bekijk deze blog!

Hoe kies je het badkamerbedrijf dat goed bij uw behoeftes past?

Afvoerputje verstopt door losse haren, wat doe je eraan?