Spuiterij Nunspeet: meubels weer als nieuw

Ga je ook voor meer duurzaamheid en wil je je meubels graag een tweede leven geven? Als je je favoriete kast, een erfstuk of je keuken een andere kleur wil geven, dan kan je natuurlijk zelf aan de slag gaan. Steeds meer mensen ontdekken echter dat je deze klus ook heel goed kan uitbesteden aan een professionele spuiterij. We vertellen hier meer over de voordelen waar je van profiteert, als je een erkende spuiterij Nunspeet inschakelt.

De voordelen van een ervaren meubelspuiterij

Bepaalde meubelstukken zijn je dierbaar en geef je niet zomaar aan iedereen uit handen. Bij een gespecialiseerde meubelspuiterij houdt de vakman in de eerste plaats rekening met de soort ondergrond die gespoten wordt. Hij of zij heeft de beschikking over goed gereedschap en professionele machines. Denk aan een kleurenmengmachine voor het maken van de kleur die je wenst. Ook kan de expert in spuitwerk aan allerlei bijzondere wensen voldoen, zoals een hoogglans of metallic afwerking. Ook een afwerking met blanke lak of beits behoort tot de mogelijkheden. Het spuitwerk is uiteraard egaal en krasvast.

Een nieuwe look voor je meubels

Tegenwoordig willen we graag minder kopen en minder weggooien. Ook meubels willen we langer blijven gebruiken, mits de stijl kan worden aangepast aan de smaak van het moment. De specialist in industrieel en meubelspuitwerk kan advies geven over het spuiten van je keukenkastjes of andere meubels die je graag een andere uitstraling wil geven. Soms is het halen en brengen van de meubels die overgespoten moeten worden een probleem voor de klant. Een professionele spuiterij heeft vaak de mogelijkheid om meubilair te vervoeren, zodat je hier zelf geen tijd mee kwijt bent.

Spuiterij Vaassen en omgeving geeft een deskundig advies

Of je nu een particulier bent, een interieurbouwer of een aannemer, een spuiterij die veel ervaring heeft en die het keurmerk voor erkend spuiter heeft, kan het resultaat leveren dat je voor ogen hebt. Zoek je een spuiterij Nunspeet of een spuiterij Vaassen, dan is Bart Dijkhof Glas-, Schilder- en Spuitwerken het bedrijf dat je verder kan helpen. Deze onderneming uit het Gelderse Eerbeek heeft bijna veertig jaar ervaring als industriële en meubelspuiterij en geeft vrijblijvend advies. Meubels en interieurs krijgen bij deze spuiterij een opfrisbeurt met een hoge kwaliteit en je kan gebruik maken van de haal- en brengservice van Bart Dijkhof.

http://bartdijkhof.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten