Woning en Tuin

Speciale reiniging gezocht voor uw woning?

VL wonen

Soms is een schoonmaakklus te groot om zelf aan te pakken. Niet alleen kan de klus te groot zijn, maar ook te zwaar doordat je met speciale omstandigheden hebt te maken. Wat doe je in dat geval? Een gewoon schoonmaakbedrijf zal deze taak niet zomaar uitvoeren indien het om zware vervuiling gaat. In dat geval neem je contact op met specialistisch schoonmaakbedrijf.

Wanneer is speciaalreiniging nodig? 

Wie ineens voor een zware reinigingstaak staat kan de moed in de schoenen zakken. Ga je bijvoorbeeld verhuizen naar een woning die zwaar vervuild is, dan kun je dit wellicht niet alleen aan. Denk bijvoorbeeld aan een vervuilde woning doordat er intensief in is gerookt. Nicotine laat een waar bruin plakspoor achter, wat niet simpelweg te reinigen is van muren, plafonds en deurposten. In dat geval kun je een beroep doen op speciaalreiniging. 

Natuurlijk zijn er nog tal van andere situaties die vragen om een specialistische reiniging. Neem brandschade. De ravage kan enorm zijn wanneer muren zwart geblakerd zijn en de woning nog nat is van het bluswerk. Huur dan een specialistisch schoonmaakbedrijf in. 

Schoonmaak na lijkvinding

Ook in vreselijke gevallen, wanneer er bijvoorbeeld sprake is van zelfdoding of bij het aantreffen van een lijk wat zich al enige tijd in een woning bevindt, is speciaalreiniging hard nodig. Dit schoonmaakwerk vraagt om een zeer effectieve, vakkundige reiniging. Het is voor verreweg de meeste mensen ondoenlijk om zelf schoonmaakwerk te verrichten na lijkvinding, vooral mentaal, maar ook fysiek. Men wordt al snel onpasselijk van geuren en mogelijk ongedierte. Niemand hoeft hier alleen voor te staan: gelukkig kun je dit schoonmaakwerk aan professionals uitbesteden. 

Zoals aangegeven is er voor ieder schoonmaakwerk een passende oplossing op maat. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor expertise schoonmaakwerk.

https://spikenspanspeciaalreiniging.nl/