Schoon en natuurlijk schoonmaken met klok

Schoon en natuurlijk schoonmaken met klok

Hoe bewust ben jij al bezig met je huishouden? Gebruik jij in je huis nog steeds schoonmaakmiddelen met kunstmatige toevoegingen? De kans is groot van wel. Als consument wordt je namelijk maar al te gemakkelijk verleid met aanbiedingen en nieuwe formules die je was of huis nóg lekkerder doen ruiken dankzij een nieuwe parfum. Maar al die toevoegingen zijn eigenlijk helemaal niet zo goed voor het milieu. Doordat in de meeste schoonmaakmiddelen kleur- en geurstoffen zitten, komt dit allemaal in ons (grond) water en dat is slecht voor de natuur. De oplossing? De overstap maken op de 100% ecologische producten van Klok!

Een natuurlijk afwasmiddel is goed voor de handen

Maar hoe maak je die stap, naar ecologisch wassen? Het begint door kleine stapjes te zetten en het relatief meest kleine wasproduct in je huishouden te vervangen en dat is de afwasmiddel. Bij Klok hebben we hard gewerkt aan een neutraal afwasmiddel dat niet alleen zorgt voor een schone vaat, maar ook nog eens heel zacht aanvoelt voor de handen. Doordat onze afwasmiddel neutraal en natuurlijk is opgebouwd, zul je merken dat je handen minder snel uitdrogen.

Momenteel hebben we twee varianten beschikbaar van onze afwasmiddel. Dat zijn de reguliere klok afwasmiddel en klok xtra care afwasmiddel. Deze laatste is dankzij een vernieuwd receptuur nog krachtiger en nog zachter voor de handen. Onze wasmiddelen zijn óók verkrijgbaar in de meeste supermarkten.

Maar dit is slechts een greep uit ons volledige assortiment. We vertellen je graag meer over onze waspoeders en vloeibaar wasmiddelen!

Natuurlijk wasmiddel voor de witte en gekleurde was

Een schone en frisse was herken je direct zodra je de kleren uit de wasmachine haalt. En bij Klok weten we dat natuurlijk als geen ander en daarom zijn we ook trots dat onze waspoeders en vloeibaar wasmiddelen door steeds meer mensen wordt gebruikt. Maar we zijn vooral erg blij dat we veel complimenten ontvangen over de frisheid en goede was eigenschappen van klok vloeibaar wasmiddelen en waspoeders. Momenteel zijn de volgende producten te bestellen in onze webshop.

  • Klok waspoeder wit
  • Klok waspoeder kleur
  • Klok waspoeder XXL grootverpakking
  • Klok vloeibaar wasmiddel wit
  • Klok vloeibaar wasmiddel kleur

Er zijn verschillende soorten wasmiddel zoals vloeibaar wasmiddel, waspoeder en wasmiddelcapsules. Bij Klok verkopen we momenteel alleen wasmiddel in vloeibaar en poeder vorm. Probeer eens een product uit bovenstaande rijtje uit en raak verrast door de ecologische kracht van het oer-Hollandse product Klok!

Ja zelfs een ecologische toiletreiniger

En als we dan toch beginnen over schoonmaken en wassen, dan kunnen we het kleinste kamertje in huis niet niet vergeten natuurlijk. Ook hier heeft Klok een mooi eerlijk en ecologisch product voor. De Klok eco reiniger bevat geen kleur- en geurstoffen, maar is een dikke bleek die goed schoonmaakt en het toilet schoon en fris achterlaat zonder overdadig gebruik van parfum. Er is ook goed nagedacht door onze productontwerpers. Want met de schuine tuit zijn moeilijke plaatsen eenvoudig te bereiken. Bekijk meer saninataire schoonmaak producten online!

 

Dit wist je vast niet: Dierlijk vet in zeep producten

wellicht wist je dit niet, maar veel zeep producten die in de schappen liggen zijn gemaakt van dierlijk vet. Dierlijk? Ja dat klopt. Dat heeft alles te maken met kosten, want dierlijk vet is goedkoop om te fabriceren en dus goed om te verwerken in zeep producten terwijl dat helemaal niet nodig is. En omdat veel ingrediënten best complex zijn om te begrijpen, kopen veel consumenten zeep producten in de gedachte dat het een natuurlijk product is.

Producten van Klok zijn 100% diervet vrij en zijn allemaal voorzien van het EU Ecolabel en het Asthma Allergy Nordic Label. Deze combinatie is vrij uniek en zul je niet vaak tegenkomen op andere schoonmaakproducten. Kort gezegd houden deze labels in dat de producten van Klok huidvriendelijk zijn en dat ze in grote mate biologisch afbreekbaar zijn door het gebruik van enkel natuurlijke bestanddelen en geen gebruik van kleur- en geurstoffen.

https://www.klok-eco.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten