Ruimte te kort? Huur een opslag!

Het gebeurt iedereen wel eens. Net te veel kleding bestellen, een mooie nieuwe eettafel kopen zonder dat de vorige de deur uit gegaan is of het lastige afscheid van de kindertekeningen. Gelukkig hoeft u niet door deze pijn te gaan wanneer u een opslag huurt! Want waarom weggooien als u het ook kan opslaan bij Van Gastel Verhuizingen?

Twijfel van het houden of weggooien

Vaak is het debat of een bepaalde spullen, die voor nu niet meer relevant zijn, maar voor later leuk om door heen te kijken, moeten worden weggegooid of niet. Wanneer u een opslag huurt, is dit geen vraag meer. U kunt er dan gewoon voor kiezen om al uw spullen op te slaan in plaats van weg te gooien. Zo kunt u uw ruimte in huis vullen met andere spullen en dingen die u op korte termijn kan gebruiken. De spullen die u later nog eens door wilt zoeken staan veilig in een van onze opslag loodsen, opslag Roosendaal en opslag Bergen op Zoom.

Oude dingen die opgeslagen kunnen worden

Al de oude tekeningen, foto’s of kaartjes die zo zonde zijn om weg te gooien, hoeven helemaal niet uit huis verwijderd te worden. Door ze op te slaan in een opslag, hoeft u nooit meer zorgen te maken over die overvolle kast met dingen van vroeger die u niet kwijt wil, maar waar eigenlijk wel ruimte gemaakt moet worden. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw spullen niet goed bewaard worden. Onze loodsen zijn verwarmd en beveiligd, waardoor uw spullen in de best mogelijke staat zullen blijven verkeren!

Spijt? Krijg het zo weer terug

Toch iets in de opslag opgeslagen wat u terug wilt? Van Gastel Verhuizingen zorgt dat uw spullen worden opgeslagen in een houten container. Deze container kan erg gemakkelijk op de verhuiswagen geplaatst worden. Op deze manier kunnen uw spullen eenvoudig naar u teruggebracht worden wanneer u toch van mening veranderd bent.

https://www.vangastelverhuizingen.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten