Richt jouw kantoor professioneel in

Richt jouw kantoor professioneel in

Het is erg belangrijk om jou kantoor professioneel in te richten. Een kantoor zegt namelijk veel over je bedrijf. Welk type werk je doet bepaalt ook deels wat een adequate en professionele inrichting is. Bij de ene sector heb je een formelere inrichting nodig dan bij de andere. Een goede inrichting zorgt ook voor hogere productiviteit en creativiteit van het personeel op kantoor. Genoeg redenen dus om tijd en aandacht te besteden aan de inrichting, maar welke factoren zijn nou het meest belangrijk?

 

Functie van het kantoor

Dat de uitstraling van het kantoor goed moet zijn, is eigenlijk wel heel logisch. De functionaliteit van het kantoor is echter soms nog wel veel belangrijker. Je moet daarom goed de tijd nemen en niet de inrichting zomaar afraffelen. Er zijn een aantal factoren om rekening mee te houden. Allereerst, wat voor team werkt er in het kantoor? Zijn ze jong of oud, en wat is de sector? Als je dit hebt bepaald kan je de indeling hierop aanpassen

 

Vraag input van de werknemers

De belangrijkste gebruikers van het kantoor zullen uiteindelijk de werknemers zijn. Vraag daarom vooral aan hen om input bij het inrichten. Misschien zijn er veel mensen die graag in de pauze een potje tafelvoetbal spelen of als er veel liefhebbers van koffie zijn is een mooi en uitgebreid apparaat een goed idee. Naast de input van de werknemers is het welzijn van hen ook enorm belangrijk. Hoe beter de omstandigheden zijn, hoe beter de prestaties zijn die ze leveren.  Zorg daarom ook voor ergonomisch meubilair als bureaustoelen en tafels. Zo voorkom je nekklachten en rugklachten.

 

Kato helpt je graag!

Als je liever niet zelf de inrichting van jouw kantoor verzorgt kun je er ook altijd voor kiezen om de hulp van Kato in te schakelen, zij zijn gespecialiseerd in kantoorinrichting en projectinrichting en denken graag met je mee. Neem een kijkje op de site en laat je inspireren.

 

https://katoprojecten.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten