Op zoek naar lockerkasten? Houd dan hier rekening mee

Het idee bij het aanschaffen van lockerkasten is meestal om dingen in op te bergen en te vergrendelen zodat alles veilig en wel opgeborgen ligt. Er zijn alleen heel veel verschillende soorten en maten lockerkasten. Zo zijn er lockerkasten van metaal die 40 centimeter hoog zijn en houten lockerkasten van 180 centimeter hoog. In dit artikel staat alles waar u rekening mee moet houden bij het zoeken naar lockerkasten.

De grootte van de lockerkast

Allereerst is het belangrijk om te weten hoe groot de lockerkasten moeten zijn. Er zijn namelijk verschillende maten: van 40 centimeter bij 15 centimeter tot 40 bij 180 centimeter. Het vereist een goede inschatting hoeveel ruimte er per locker moet zijn om het nut eruit te halen. De lockers van lockers and more bieden veel mogelijkheden voor diverse maten lockers. Binnen een geleverde wand kunnen er weinig of veel lockers zijn, gebaseerd op de gekozen afmetingen van een locker. 

Alle verschillende soorten materialen

Daarbij is het ook nog belangrijk te weten wat voor soort materialen de lockerkasten van moeten zijn gemaakt. Voor bouwbedrijven is het verstandiger om lockerkasten van metaal te hebben dan van hout. Het is dus verstandig om te kijken welk materiaal het mooist binnen uw ruimte past en of het materiaal sterk genoeg is. Hiervoor zijn er diverse keuzes qua sterkte en uitstraling. Elke materiaalsoort zorgt ervoor dat alle spullen netjes en veilig zijn opgeborgen en kunnen niet vochtig worden. Na de materiaalkeuze is er ook nog de keuze in welke kleur de lockerkasten geleverd worden. de keuze voor de juiste kleur is echter minder belangrijk dan de materiaalkeuze, maar moet toch nog even bij stil gestaan worden. De kleur versterkt de sfeer en het beeld wat u over wilt laten komen van uw bedrijf.

Het belangrijkste element van uw lockerkast

Ook is de keuze van het slot belangrijk. Niet elk slot past binnen uw eisen of beeld van de ruimte. Er zijn heel veel soorten sloten om uit te kiezen zoals sloten met een sleutel, pas, pincode of zelfs met een muntje, zoals u altijd ziet in zwembaden of sportscholen. Door het juiste slot te plaatsen zijn werknemers en klanten zeker weten veilig gesteld. Niet ieder slot past ook op iedere lockerkast. Zo staat een slot waar u een muntje in moet doen mooier op een lockerkast van metaal en een slot met een pas mooier op een lockerkast van hout. Bij de lockers van Lockersandmore is elk slot op elke materiaalsoort te zetten

 

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten