Moet u bedrukte bekers gebruiken voor uw volgende promotie?

Moet u bedrukte bekers gebruiken voor uw volgende promotie?

Promotiemateriaal is een belangrijk onderdeel van de marketingstrategie van elk bedrijf. Van billboards tot flyers, er zijn tal van opties voor bedrijven die hun producten en diensten onder de aandacht willen brengen. Een optie die vaak over het hoofd wordt gezien, zijn bedrukte bekers. Hier zullen we onderzoeken waarom bekers bedrukken van Loopper een effectief promotiemiddel kan zijn voor uw bedrijf. Andere promotiematerialen die u kunt overwegen zijn bijvoorbeeld luxe bedrukte aanstekers of bedrukte pennen.

 

De voordelen van bedrukte bekers

Bedrukte bekers bieden veel voordelen ten opzichte van traditionele vormen van reclame. Om te beginnen zijn ze langer houdbaar dan andere materialen zoals flyers of posters; ze worden ook eerder gezien op openbare plaatsen en door voorbijgangers vanwege hun grootte en zichtbaarheid. Bovendien zijn bedrukte bekers perfect om te delen op sociale media; klanten die de bedrukte bekers ontvangen, kunnen er foto’s van maken en deze online plaatsen, waardoor uw bereik exponentieel toeneemt.

 

De conversatiestarter

Bedrukte bekers kunnen ook dienen als conversatiestarter voor potentiële klanten, waardoor u in een minder formele setting met hen in contact kunt komen. Deze interactie kan relaties bevorderen die anders niet mogelijk zouden zijn als u traditionele vormen van reclame zou gebruiken, zoals advertenties op de radio of in de kranten.

 

Betaalbare reclame 

Tot slot zijn bedrukte bekers ongelooflijk betaalbaar in vergelijking met andere vormen van reclame. Afhankelijk van het aantal eenheden dat u nodig hebt en de complexiteit van het ontwerp, is het mogelijk om zelfs met een klein budget een grote return on investment te krijgen. Om uw ROI op deze producten verder te maximaliseren, kunt u overwegen kortingen aan te bieden wanneer klanten de bedrukte beker terugbrengen bij hun volgende bezoek – dit zal herhalingsbezoeken aanmoedigen en u tegelijkertijd extra merkbekendheid geven!

Het bedrukken van bekers wordt snel een essentieel onderdeel van de marketingstrategie van elk succesvol bedrijf vanwege de betaalbaarheid en de langdurige effecten. Niet alleen zijn bedrukte bekers langer houdbaar dan andere vormen van reclame, ze worden ook eerder gezien op openbare plaatsen vanwege hun grootte en zichtbaarheid. Bovendien kunnen klanten foto’s van de bedrukte beker delen op sociale media, waardoor uw bereik exponentieel toeneemt. Ten slotte zal het aanbieden van kortingen wanneer klanten de beker terugbrengen, de loyaliteit van de klant verhogen, terwijl u zonder kosten extra merkbekendheid krijgt! Als u op zoek bent naar een betaalbare manier om uw bedrijf te promoten zonder de bank te breken, overweeg dan vandaag nog te investeren in bedrukte bekers!

 

https://www.loopper.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten