Lekkage plafond – Hoe los ik het probleem op?

Wat moet u doen bij een plafond lekkage?

Draai de hoofdkraan dicht om waterschade te beperken. Onderneem onmiddellijk actie door foto’s te maken en uw verzekeraar te bellen, zoek uit wat de oorzaak is (lekdetectie) en bel vervolgens een loodgieter die de zaak snel kan verhelpen!

Als u een plafond lekkage heeft, kunnen wij dat voor u opsporen. We hoeven geen werkzaamheden uit te voeren om iets te slopen! Het enige wat onze monteurs doen is traceren waar er lekkage is en die informatie doorgeven zodat zij weten welke delen van uw huis gerepareerd moeten worden.

Het lek kan een enorme deuk in uw financiën slaan, dus het is het beste om zo snel mogelijk een expert te bellen. Onze klusjesmannen zijn professioneel en efficiënt!

Gemakkelijk een lekkage aan uw plafond opsporen

Hoewel het niet altijd gemakkelijk is om precies te zeggen waar het lek in uw plafond vandaan komt, zijn er een aantal dingen die u kunt doen voordat u professionele hulp inroept. Ten eerste, zorg ervoor dat alles boven de grond is aangepakt en gerepareerd indien mogelijk, omdat dit extra waterdruk kan veroorzaken bovenop wat al aanwezig kan zijn in de oude structuur van een woning

Probeer ten slotte eerst zelf kapotte leidingen te repareren of te vervangen, zodat ten minste één bron beheersbaar blijft totdat er (indien nodig) professionals komen.

1. Als er waterdruppels constant naar beneden vallen is in de meeste gevallen de aanvoerleiding stuk.

2. Als de druppels aan het plafond alleen maar zichtbaar zijn wanneer er iemand gebruik gemaakt heeft van de douche zijn het waarschijnlijk de kitnaden of een kapotte afvoerleiding.

Wat moet ik doen als mijn afvoer- of aanvoerleiding kapot is?

Als u een kapotte aanvoer- of afvoerleiding hebt, draai dan de hoofdkraan dicht en bel uw verzekeringsmaatschappij. Het is niet nodig om andere leidingen af te sluiten terwijl zij eraan werken; zorg er gewoon voor dat er niet per ongeluk water in terechtkomt! De verzekeraar zal u vertellen hoe hoog het bedrag voor de noodvoorziening is dat betaald moet worden om hun deskundige installateur zo snel mogelijk te laten komen met al het benodigde gereedschap (dit omvat ook het vinden van de precieze plaats waar de lekkages zich voordoen).

https://www.lekdetectie-totaal.nl/lekkage-plafond/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten