Is een visgraat vloer geschikt voor een kleine ruimte?

Je wil graag weten of dat een visgraat vloer geschikt is voor een kleine ruimte. Om daar een antwoord op te krijgen moet je je eerst verder verdiepen in PVC visgraat vloeren. Als we het hebben over een visgraat vloer, dan bedoelen we daarmee een vloer waarbij de planken loodrecht op elkaar worden geplaatst. Je krijgt hierdoor een patroon wat lijkt op een visgraat, vandaar ook de naam. De vloer kwam je vroeger veelal tegen in herenhuizen. Tegenwoordig heb je veel verschillende soorten visgraat vloeren. Hout is erg populair, maar laminaat en PVC ook.

Visgraat vloer is een trend

De laatste jaren is de visgraat vloer een echte trendsetter en de verwachting is dat dit door blijft zetten. Het zorgt namelijk voor een luxe uitstraling en heeft zo zijn eigen charme. Het is een tijdloze vloer en het past vrijwel in iedere ruimte. Je staat dus voor de keuze welke ruimte je wil voorzien van deze vloer, is het een kleine ruimte waar je momenteel nog weinig mee hebt gedaan of liever een grotere ruimte beneden of boven? Mogelijkheden zijn er meer dan genoeg en het is dan ook de moeite waard om een kijkje te nemen bij Vloer XL. Laat je maar eens inspireren door alle materialen, kleuren en mogelijkheden. Je komt er zo beter achter wat je mooi vindt en wat er bij je wensen past. 

Visgraat vloer in een kleine ruimte

Om even terug te komen op de vraag of dat een visgraat vloer geschikt is voor een kleine ruimte, ja dat is het zeker! Je zou een visgraat vloer kunnen combineren met een leuke kleur op de muren en mooie woonaccessoires. Het lijkt dan al snel dat de ruimte veel groter oogt als je de juiste technieken toe weet te passen. Houd hierbij goed rekening met de legrichting, de kleur van de print en de V-groef. De visgraat vloer is namelijk verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals hout, laminaat en PVC. Het is helemaal aan jou om na te gaan wat je mooi vindt!

 

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten