Geef jouw interieur een persoonlijke twist met wanddecoratie

In de meeste huizen zien we vaak dat de wanden vaak een vergeten stukje zijn. Ontzettend zonde, want juist de wanden bieden een enorme kans op ons interieur wat extra’s te geven. Omdat we vaak bezig zijn met het uitzoeken van een kandelaar, lamp of andere woonaccessoires, zien we dat de muren vaak alleen wordt gesausd. Niet erg, maar wel een gemiste kans. Om je interieur een persoonlijke twist te geven, hebben we een aantal tips voor je, die van jou huis een echt thuis kunnen maken.

Kies voor een muurcirkel

Een muurcirkel is de trend van dit moment. Het is vergelijkbaar met een schilderij, alleen dan rond. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een afbeelding van een prachtig wild dier, maar ook een natuurfoto behoort tot de mogelijkheden. Wil je het echt personaliseren, dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een mooi familieportret of een foto van de kinderen. Zoals je ziet kun je er dus alle kanten mee op en is het een ware toevoeging aan jouw interieur. Je kunt kiezen voor één muurcirkel, maar ook een combinatie van meerdere behoort tot de mogelijkheden.

Fotowand

Een echte persoonlijke touch aan je interieur geef je natuurlijk door het maken van een fotowand. Die kun je doen met een foto tegeltje, maar ook met verschillende fotolijstjes die je met elkaar combineert. Overigens is een foto tegeltje niet alleen ontzettend leuk voor aan de wand, maar doet dit het ook altijd goed op moeder- of vaderdag. Zo kun je zelf online een prachtige persoonlijk tegeltje maken, die je vervolgens cadeau kunt geven aan één van beide ouders. De kans dat je ze hier mee emotioneerd is natuurlijk ontzettend groot. Wat is er nu mooier dan een prachtige persoonlijke tegel van je kinderen.

 

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Inhouds opgave

Gerelateerde berichten