Fitness work-out voor thuis

Altijd al zin om een thuis work-out te doen? Maar weet je niet precies wat je moet doen? Ik heb me laten inspireren door een leuke fitnessles in Schagen bij Yogaschool Alyna. Je zult je misschien afvragen: fitness bij een Yogaschool? Hoe kan dat? Nou dat komt altijd deze fitnessles gecombineerd wordt met Yoga. Het is dus een perfecte combinatie tussen Fitness en Yoga en daarom zeer dynamisch en erg leuk (al zeg ik het zelf!). 

Wat is yoga fit mix voor fitnessles?

Deze fitnessles is perfect voor jou als je van een bewuste manier van bewegen houdt. Het draait in deze sportles volledig om het controleren en beheersen van je spieren. Doordat er yogahoudingen worden gedaan, zul je er ook soepeler van worden. En wat het leuke is: het is voor iedereen geschikt. Of je nou jong of oud bent: het maakt niet uit!

Wat doe ik tijdens yoga fit mix?

Je bent vooral bezig met bewegen. Bewegen op een bewuste manier, zonder dat je over je eigen grenzen heen gaat. Dit lijkt misschien makkelijk, maar het is soms best lastig om heel duidelijk aan te voelen wat je lichaam nodig heeft. De les begint altijd met een stukje gronding en meditatie. Dit is vooral belangrijk om weer even aan te komen in het moment, weer even te landen. Vervolgens ga je verschillende oefeningen doen die voor jou prettig aanvoelen. 

Wat voor oefeningen worden er gedaan tijdens deze fitnessles in Schagen?

Je doet verschillende oefeningen. Denk aan: fitness oefeningen, yoga oefeningen, maar ook animal movements, of andere leuke nieuwe bewegingen. Het leuke is ook: je hebt deze bewegingen nog nooit gedaan. Het is soms best een uitdaging om heel bewust te voelen wat je lichaam doet. Je traint andere spieren dan normaal dus je voelt ook dat je sterker wordt. Als je dit een keer wilt proberen kun je altijd even contact opnemen. 

https://yogaschoolalyna.nl/fitness-schagen-alternatief/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten