Eetkamerstoelen en de vele mogelijkheden

Wist je dat kleuren de sfeer in huis grotendeels bepalen? Je kunt een aantrekkelijk geheel neerzetten door het gebruik van de juiste kleuren en kleurcombinaties. Het is dus een goed idee om hier de nodige aandacht aan te besteden. Bij een industrieel interieur zie je veel donkere kleuren terugkomen. Je kunt de donkere kleuren goed combineren met een tegenhanger, zoals lichte kleuren, waaronder wit. Het geeft een strakke uitstraling. Het kleurgebruik bestaat uit kleuren zoals: zwart, Groen, grijs, bruin en terracotta. Warme en natuurlijke tinten doen het altijd goed bij je nieuwe eetkamerstoelen.

Divers materiaalgebruik

Het materiaalgebruik van een dergelijke stoel kan uiteenlopend zijn. Ga bijvoorbeeld voor een uniek exemplaar door verschillende materialen met elkaar te combineren. De materialen van een industriële eetkamerstoel zijn robuust en geven iedere ruimte een stukje pit en karakter. Ook natuurlijke materialen komen veel voor en dat past weer goed in het duurzame plaatje. Duurzaamheid is namelijk een belangrijk onderdeel van het dagelijks leven geworden. Hout, beton, staal en leer worden veel gezien en vormen een prachtige combinatie. Een goed voorbeeld is het mixen van metaal met hout. Metaal heeft een koel karakter, maar hout is daarentegen warm en sfeervol. Dat vormt samen een uitstekende mix

Industriële eetkamerstoelen combineren

Nu je weet welke materialen en kleuren briljant zijn voor industriële eetkamerstoelen, is het een goed idee om te gaan kijken naar eventuele combinaties. Uiteraard wil je dat de stoelen goed combineren met de rest van je interieur. Een combinatie, waarbij je complimentjes krijgt, is altijd fijn, want dan weet je zeker dat je je uiterste best hebt gedaan.

Een stijl, waarbij je een stukje New York in huis haalt bijvoorbeeld. De sfeer van bijvoorbeeld een loft is hip en trendy in veel woonkamers. Om dit te bereiken is het goed om je te richten op kleuren, zoals zwart, antraciet of donkergroen. Heb je nog een wand staan, waar eigenlijk niets mee gebeurd? Bakstenen zijn een oplossing. En dan geen strakke bakstenen muur, maar meer eentje die verweerd is en al wat te verduren heeft gehad. Dit draagt bij aan een stoere uitstraling. Daarnaast doet een urban jungle stijl het goed. Je kunt dus zoveel planten neerzetten als je zelf wilt. Ga voor grote planten met grote bladeren of de tropische palm. Vergeet niet om een paar grote exemplaren neer te zetten bij je eettafel met industriële eetkamerstoelen.

Naast de eetkamerstoelen is het goed om aandacht te besteden aan de juiste eettafel. Een houten tafel met een dik blad van hout is geweldig en combineert mooi met zwart en staal. Mangohout wordt veel gezien in een industrieel interieur en dat is niet voor niets. Mangohout is warm en het heeft bovendien unieke kleurschakeringen. Ook de tafelpoten kunnen divers zijn, zoals U-tafelpoten, N-tafelpoten en de bekende V-tafelpoten.

https://www.maxwonen.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten