Een zwembad in kleine tuin onmogelijk? Welnee!

De zomer is eindelijk begonnen en met de warme dagen in het vooruitzicht, loopt iedereen wel warm voor een verkoeling in de tuin. Heb je een klein stadstuintje en denk je dat een zwembad alleen voor de rijken is en het voor jou een no go is? Lees dan eens snel verder!

De Urban Pool dat uit Frankijk is komen overwaaien is een zwembadconcept dat speciaal gemaakt is voor kleine tuintjes! De Urban Pool of stadszwembad is een houten zwembad dat heel makkelijk geplaatst kan worden in kleine buitenruimten. Het kan in de grond worden geplaatst, na wat lichtelijk graafwerk of boven de grond en is in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Het zwembad is compact, makkelijk op te zetten en heeft ook nog eens een rolluik die je kan uitschuiven over het water bij slechter weer of voor de veiligheid. Steeds meer mensen ontdekken dit type zwembad en bestellen deze online, want hoe mooi is het om zelf de ontspanning en luxe te ervaren van een heus zwembad in je eigen tuintje? 

Online magazine Waterliving

We begrijpen dat je vast enthousiast geworden bent over de urban pool en je er graag meer over wilt lezen. Lees dan meer hierover in het artikel over het bijzonder concept urban pool op de website van Waterliving.nl. Deze website is een online magazine over alle leuke dingen in het leven! Je vindt hier vooral inspirerende artikelen over watersporten, zoals surfen, varen en stand up paddling, maar ook veel leuke nieuwtjes over huis en tuin, snelle bolides, mooie reizen, internationale hotspots, wonen en meer. Het leest weg als een magazine met mooie foto’s. Kortom, Waterliving.nl informeert je over alle belangrijke topics binnen the good life lifestyle en is zeker een bezoekje waard. Waterliving.nl is ook actief op Facebook, zie Waterliving Facebook voor meer informatie. Zet je alvast de champagne koud?

 

https://waterliving.nl/urban-pool/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten