Een duurzame accent aan je tuin: Cortenstaal kantopsluiting

Wat is cortenstaal?

Cortenstaal is een metaallegering bestaande uit ijzer, waaraan koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom zijn toegevoegd. Bij blootstelling aan de buitenlucht wordt het materiaal bedekt met een beschermende roestlaag. Deze natuurlijke roestlaag vormt de bescherming tegen verdere corrosie. Hierdoor heeft het materiaal een lange levensduur. Het is zeer sterk, slijtvast, weervast, onderhoudsarm en duurzaam.

Waarom kiezen voor een cortenstaal kantopsluiting?

Cortenstaal kantopsluiting kan een prachtig, duurzaam accent geven aan je tuin. Door de natuurlijke roestlaag krijgt het staal een warme, roestbruine kleur die perfect past bij groene planten en kleurrijke bloemen. Daarnaast is het materiaal zeer sterk en duurzaam, waardoor het bestand is tegen weer en wind. Cortenstaal kantopsluiting is dus niet alleen mooi, maar ook praktisch.

De veelzijdigheid van een cortenstaal kantopsluiting

Cortenstaal kantopsluiting is verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, waardoor het in elke tuin past. Of je nu een strakke, moderne tuin hebt of een speelse, natuurlijke tuin, cortenstaal kantopsluiting voegt altijd iets bijzonders toe. Bovendien kun je cortenstaal kantopsluiting ook gebruiken om verschillende delen van je tuin af te bakenen. Zo kun je bijvoorbeeld een bloemenperk omringen met cortenstaal kantopsluiting, of een pad aanleggen met cortenstaal kantopsluiting aan beide zijden.

De verzorging van cortenstaal kantopsluiting

Cortenstaal kantopsluiting heeft weinig onderhoud nodig. Het staal is namelijk zeer weerbestendig en roestbestendig. Wel is het belangrijk om het staal regelmatig schoon te maken, zodat vuil en vocht geen kans krijgen om zich te hechten. Dit kun je eenvoudig doen met een zachte borstel en wat water. Als er toch roestplekken ontstaan, kun je deze behandelen met een speciaal roestwerend middel.

Over Adezz

Het buiten zijn heeft de afgelopen jaren een vlucht genomen en wordt een steeds belangrijker onderdeel van de dag. Met onze producten creëer jij een sfeer waarin jouw klanten in hun tuin ontspannen en genieten. Hierdoor komt jouw hovenierswerk het beste tot zijn recht en tover jij altijd een lach op het gezicht van jouw klant. Ook ligt onze kracht bij het ontwerpen van nieuwe producten. Wij zijn de afgelopen jaren flink gegroeid vanuit een sterke ondernemersmentaliteit, gericht op efficiëntie. Hierdoor zijn we in staat geweest om steeds weer te innoveren en nieuwe productcategorieën aan ons assortiment toe te voegen. Ook bieden wij maatwerkproducten aan, waardoor jij perfect kan aansluiten bij de wensen van jouw klanten. Adezz is een van de merken die we met trots aanbieden.

https://www.vlwonen.nl/een-duurzame-accent-aan-je-tuin

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten