De meeste gereedschappen uit voorraad leverbaar

U kunt het haast niet bedenken of het wel is wel op voorraad: gereedschap van diverse professionele en semiprofessionele merken, zoals Draper, Deltach, Sonic Equipment, Facom en Custor. Diverse handgereedschappen, maar ook accu gereedschap is snel leverbaar. Inmiddels beschikken wij over een voorraad van meer dan 75.000 producten, zodat wij u snel en gemakkelijk kunnen voorzien van de juiste producten.

Gereedschap in heel Nederland, België en Duitsland bestellen

Wij bezorgen niet alleen in de regio Twente (wel zakelijk gezien), maar leveren via onze webshop in heel Nederland, inclusief de Waddeneilanden, naar België en Duitsland. Uiteraard hebben wij daar onze betaalmethoden op aangepast, zodat u vanuit België bijvoorbeeld met het vertrouwde Bancontact kunt betalen. In Duitsland wordt veel gebruik gemaakt van Giropay. Kortom, bij ons kunt u terecht voor al uw gereedschappen en kunt u ook nog eens veilig betalen.

Snelle levering

Bestelt u uw gereedschap voor 15:00 in onze webshop, dan zorgen wij ervoor dat uw bestelling dezelfde dag, indien het een werkdag betreft, nog wordt verzonden. Wij verzenden uw gereedschap in samenwerking met PostNL. Dit vanwege de snelle en betrouwbare bezorging. Steeds vaker kiezen mensen voor een afhaalpunt in plaats van dat ze het thuis laten bezorgen, simpelweg omdat je niet altijd thuis aanwezig kunt zijn op het moment suprême. PostNL beschikt over zoveel afhaalpunten, dat u altijd wel een afhaalpunt in de buurt kunt vinden.

Soorten gereedschappen

Van beitels, hamers, boren tot doppen en ratels: u vindt allerlei gereedschappen in onze webshop. En dat ook nog eens voor een scherpe prijs. Vanaf €200,- brengen wij geen bezorgkosten meer in rekening. Hierbij zijn palletzendingen wel uitgezonderd. Een palletzending is bijvoorbeeld nodig bij onze gereedschapswagens, wat natuurlijk ook onder gereedschap valt.

Gereedschapswagens leveren wij leeg en gevuld van de merken Facom, Sonic Equipment en Deltach. Elke wagen is voorzien van de meest gebruikte en handige tools. Zo heeft u alle gereedschappen binnen handbereik. Is een wagen u te uitgebreid, dan zijn er andere oplossingen, zoals een gereedschapskoffer.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten