De leukste en fijnste vloeren voor in je nieuwe huis

Het is bij de meeste mensen niet het eerste waar ze aan denken, maar een nieuwe vloer is een van de eerste dingen die je moet doen als je een nieuw huis hebt gekocht of als je gaat verbouwen in je huidige huis. Als je een nieuw vloer gaat kiezen, zul je er al snel achter komen dat er veel keuze is. Zo kun je kiezen voor laminaat, maar natuurlijk ook pvc vloeren, tapijt of stenen vloeren. Tegenwoordig zijn houten vloeren ook helemaal in en daar gaan we het dan ook over hebben in dit artikel. 

 

Visgraat vloer is de nieuwe trend 

Een houten vloer met visgraat vorm erin is tegenwoordig helemaal in. Ten eerste geeft de houten vloer natuurlijk een warme uitstraling aan de kamer en de visgraat vormen geven de vloer veel dynamiek. De visgraat vloer is erg uniek en past in vrijwel alle soorten woonkamers. De visgraat is terug van weggeweest, want vroeger was het een klassieke vloer en kwamen ze in veel huizen voor. Een visgraat vloer is een houten vloer met daarin golven die het idee geven van een visgraat. Het past in alle woonkamers en zelfs bovenop vloerverwarming. De visgraat vloer is een van de vele soorten parketvloeren. 

 

Voordelen van parketvloer

De visgraat vloer is een soort parketvloer. Er zitten veel voordelen aan het laten leggen van een parketvloer in je huis. Parketvloeren zijn namelijk verkrijgbaar in allerlei soorten houten, tot wel tientallen soorten. Daarnaast zijn parketvloeren in allerlei patronen te leggen, zoals dus de visgraat. Parketvloeren gaan daarnaast lang mee en kun je makkelijk schoonhouden en renoveren. Daarnaast zijn parketvloeren erg stil. Dit betekent dat ze dus niet kraken en geluiden dempen als je eroverheen loopt. Daarnaast kun je parketvloeren plaatsen boven op vloerverwarming. Parketvloeren zijn dus niet alleen stijlvol, maar ook nog eens makkelijk bij te houden. 

 

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Inhouds opgave

Gerelateerde berichten